Hyvää veteraanipäivää

Blogi, sunnuntaina 27.04.2014

Kiitos, että tänäänkin maassamme aurinko paistaa itsenäisen maan taivaalla ja saamme nostaa siniristilipun isänmaamme salkoihin. Kiitos Sotaveraanit ja Lotat!

Hyvää Veteraanipäivää!

….

Kerta kaikkisen upea päivä takana. Veteraanipäivänä ajatukset monta kertaa 70 vuoden takana. Ajassa jolloin maamme itsenäisyys oli uhattuna vaarallisimmalla tavalla. Mutta myös ajatukset heissä ja teissä jotka sen jälkeen maamme rakensitte ja hyvinvointiyhteiskuntamme loitte. Nyt meidän tehtävä pelastaa se kun talouden koura maatamme koettelee.

Aamusta suuntasin heti luontoon ja ihastelin kevääseen ja kesään heräävää metsää Loppijärven rannoilla. Sinivalkoinen taivas ja joutsen järvellämme sopi jollain erityisellä tavalla tähän päivään.

Nyt taas virtaa paljon. Oli mukana perheen kanssa nauttia päivästä ja vielä illastakin nuotiolla. Mutta huomenna jatkamme sitten töiden parissa. Aamusta suuntaan yritysvierailulle Hämeenlinnaan Rautaruukille ja iltapäivälle Riihimäelle Sakolle. Ja mahtuu päivään sitten vielä Lopella kunnanhallitus ja myös kuntamme puheenjohtajistokin.

 

Kommentit