Hyvää Loppiaista Lopelta – Pikkuleijonille lupa olla ihan Lopen Uupuneita

Blogi, keskiviikkona 06.01.2016
946126_10153872419556670_3373912113424994787_n

Upea oli tunnelma Areenalla eilen U21-MM-finaalissa. Yllättäen pääsin itsekin paikanpäälle pelin katsomaan ja eihän tuollaiset illat koskaan unohdu.

12510384_10153872418451670_6826839817948934616_n

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö jakoi kultamitallit nuorille leijonille kotiyleisön osoittaessa suosiotaan seisaallaan.

Eilinen ilta tarjosi yhden elämäni upeimmista urheiluhetkistä. Nyt se aamulla on jo muisto. Pikkuleijonat taistelivat Jukka Jalosen ja Timo Lehkosen johdolla maailmanmestareiksi. Kolmanenpolven kiekkomestari Kasperi Kapanen iski upean voittomaalin jatkoajalla Venäjän verkkoon ja millä tyylillä – vanhanaikainen pömpeliin ja Hartwall Areena räjähti. Täpötäysi halli oli revetä liitoksista kun voittomaali tuli ja maailmanmestaruusratkesi. Ei tarvitse ensi vuoden Urheilugaalassa äänestellä mikä oli vuoden sykähdyttävin urheiluhetki. Leijonapojat tekivät jotain uskomatonta vuodenvaihteen turnauksen aikana ja kruunasivat hienot hetket mestaruusjuhlalla. Kiitos ja onnea koko porukalle!

Illalla pääsin yllättäen katsomaan finaalin myös paikanpäälle. Meillä on ollut perinteenä istua Loppiaisen aattoiltaa Lopen uupuneella porukalla yhdessä. Tällä kertaa porukkaa en saanut kokoon ja illallinen jäi väliin. Mutta Areenan finaalipeli sitten korvasi harmituksen. Ja nyt aamulla Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtajana Loppiaisena itse itselleni ottamin oikeuksin voi hyvällä omalla tunnolla antaa Pikkuleijonille luvan olla Loppiaisen ja muutama seuraavankin päivän ihan vain Lopen Uupuneita.

Pakkaspäivä ja kaunista talvea! Nautitaan Loppiaisesta!

Pakkaspäivä takana ja kipakka sellainen. Mutta eihän se ole kuin pukeutumiskysymys. Ulkoilemassa tänäänkin ja Mummulassakin ja pieni retki ystäville Riihimäellekin. Ja totta kai vielä hieman eilisen jääkiekonkin voittojuhlintaa – torilla oli valtavasti väkeä vaikka pakkanen paukkui. Tunnelmaa riitti kotikatsomoihinkin.

Huomenna sitten loppiaisen jälkeen koittaa arki. Kalenterissa jo monenlaista vaikka eduskunta vielä kiinni tammikuun. Mutta se antaakin erinomaisen mahdollisuuden tehdä työtä täällä Hämeessä ja ympäri Suomen. Annetaan siis mennä vaan ja jos yritysvierailuja tai päiväkoti, koulu, hoivalaitos tai muita sellaisia on teillä esittää niin kutsua saa. Mielelläni tulen käymäänkin.

Kommentit