Huomenta Suomi, miten pyyhkiin?

Blogi, torstaina 15.03.2012

Uusi päivä alkaa ja ylös nyt kuuden jälkeen. Maanpuolustuskurssilla tänään lyhyempi päivä ja yritän ehtiä Maneesilta vielä kyselytunnillekin. Luvassa varmasti pitkästä aikaa mielenkiintoisin kyselytunti ja ei ole vaikea arvata kuka joutuu hiillostettavaksi. Toivotaan, että onnistuu hyvin vastaamaan.

Tänään siis aurinkoinen aamu. Helsingissä uudet opit ja asiat odottavat. On siis aika suunnata Kruununhakaa kohden. Palaan iltasella.

Kello 22.17 ja hetki sitten kämpille. Tänään ilta siis ensin eduskunnan kyselytunnilla ja sitten katsomassa tuoreinta Varesta Kinopalatsissa. Hieno oli tämäkin Vares ja täytyy ehkä todeta, että jopa paras leffoista. Tuntua ja takuuvarmaa Varesta ja nyt erittäin onnistunut myös elokuvana.

Päivä tänään aamusta siis Maanpuolustuskurssilla ja siellä tänään opittujen treenit käytännössä. Ensimmäinen vaihe kriisistä nyt päätöksessä ja toisessa vaiheessa astunkin sitten pääministerin saappaisiin ja pääsen johtamaan valtioneuvoston työtä kriisin syventyessä. Aikamoinen haaste siis edessä ja mielenkiintoinen työkokemus vaikka harjoitus onkin. Katsotaan miten selvitään.

Mutta huomenna tavanomainen eduskuntapäivä ja sitten viikonloppuun.

Kommentit