Huomenna on kesätanssieni aika – tervetuloa kaikki Lopelle Vojakkalan Lavalle

Blogi, perjantaina 12.06.2015

Huomenna lauantaina 13. kesäkuuta järjestän jälleen jotain uutta. Mietin, että mikä olisi mukava tapa kiittää teitä kaikki päättyneestä toisesta eduskuntakaudestani ja myös siitä, että sain jatkaa kolmannelle kaudelle. Näin syntyi ajatus kesäjuhlista ja kesätansseista. Ystäväni Olli Kytömäki Okalintujen kanssa tulee vastaamaan illan musiikista ja luvassa on perinteisen tanssimusiikin lisäksi myös hieman muutakin musiikkia.

kiitosjuhla 2015 vojakkalan lavaAloitamme illan kello 18.30 Vojakkalan Lavalla ja alkuillasta tarjoillaan Makulihan possua ja hieman salaattia ja sellaista. Illan aikana esiintyy myös Dance Artin B-Cones Crew ja katsotaan tuleeko vielä jotain yllätysohjelmiakin. Niin ja puffetti on myös avoinna ja siellä juomaa ja syötävääkin myy Vojakkalan Valpas. Tuo possun minä tarjoan ja pitäisi riittää hyvin ainakin 150 ensimmäiselle 🙂

Kesäjuhliini olette siis tervetulleita te ihan kaikki. Ja mukaan saa ottaa myös ystävät ja kaveritkin. Ja totta kai tansseihin on vapaa pääsykin. Osoite lavalle on Vojakkalantie 113.

Tervetuloa mukaan!

Kello nyt jo 21.33 ja iltaa täällä järven rannassa. Eduskunnan tiukan kokousrumban jälkeen oli mukava hieman puuhailla ulkona ja tehdä iltaruuaksi savukalaa. Se vaan on niin hyvää tuossa kesäisessä auringossa ulkosalla. Eduskunnassa tänään jatkoimme puolustusvaliokunnassa ajankohtaisten asioiden läpikäyntiä tällä kertaa puolustusvoimien komentajan kenraali Jarmo Lindbergin johdolla ja sitten jatkoimme talousasioiden parissa valtiovarainvaliokunnan isossa pyöreässä pöydässä. Näyttää siltä, että tuo pöytä tulee olemaan tällä kaudella erittäin kovassa käytössä ja myös tärkeässä roolissa. Hienoa siis saada olla näissä pöydissä ja kokouksissa mukana ja myös vetää puheenjohtajana yhtä valiokunnan osaa.

Huomenna sitten illalla kiitosjuhlat kesätanssien merkeissä Vojakkalan Lavalla ja päivällä lupasin mennä Riihimäen kokoomuslaisten kanssa Shopping -tapahtuman Kokoomus kuuntelee -teltalle. Olen siellä paikalla ainakin kello 11-12 eli tervetuloa juttusille!

Nyt taidan vielä mennä saunaan ja ottaa ihan rennosti hetken.

Shopping Riihimäki

Kommentit