Hommat etenee.

Blogi, torstaina 13.09.2012

Tänään kello ehti jo iltapäivään ennen kuin tänne kotisivuilleni ehdin. Mutta nyt pieni tauko ennen kyselytuntia ja nopeasti täällä. Ryhmässä kävimme juuri läpi ministeri Päivi Räsäsen johdolla poliisiuudistusta. Itse en edelleenkään ymmärrä enkä hyväksy Liikkuvan Poliisin alasajoa ja minusta asia pitäisi laittaa uudelleen huolella valmisteluun kokonaisuutenakin. Nimittäin myös KRP:n supistukset herättävät huolta ja asia on niin merkittävä, että vasemmalla kädellä sitä ei pidä tehdä. Toivottavasti näin.

Aamusta kuitenkin jo ympäristövaliokunnan syksyn ensimmäinen kokous ja siellä ensimmäiset asiat myös pöydälle. Palaan niihin syksyn mittaan. Sitten ulkoasiainvaliokunnassa ulkoministeri Erkki Tuomiojan kuuleminen ja ajankohtaiset ulkopolitiikan kysymykset. Ja siitä sitten parin tapaamisen kautta työvaliokuntaan ja ryhmäkokoukseen.

Nyt seuraavaksi sitten kyselytunti ja illaksi sitten Hollolaan puhumaan ehdokaskoulutukseen.

Vauhdikas päivä. Kello jo puolenyön ja juuri kämpille. Tänään kyselytunnin jälkeen siis junalla Lahteen ja sieltä Hollolan Messilään puhumaan kokoomuksen ehdokaskoulutukseen. Siellä siis ilta ajankohtaisten teemojen ja kampanajaideoinnin parissa ja iltajunalla myöhemmin sitten takaisin Helsinkiin. Täällä vielä yksi tapaaminen ja sitten piipahdus Ben Zyskowiczin ja Fatbardhe Hetemajn kanssa yhdessä tilaisuudessakin. Mutta nyt onneksi jo kotona. Huomenna nimittäin aikainen herätys.

 

Kommentit