Hellepäivä ja Riksun Kesäravit – Tästä kesä voi alkaa

Blogi, sunnuntaina 20.06.2021

Helteinen päivä tänäänkin. En nyt tiedä mikä helle tämä on lisänimeltään, mutta sen voin sanoa, että kyllä täällä tarkenee. Upeaa kesää ja aurinkoa ja hellettä.

Tänään myös Riihimäen Kesäravit avasivat ovensa isolle yleisölle. Mulle ravit on aina ollut parasta paikanpäällä, vaikka pelaaminen onnistuukin nykyisin varsin helposti netissäkin. Mutta onhan se tunnelma aivan eri raviradalla ja Riihimäen Kesäraveissa aivan erityinen. Tänään vielä kaviouralla oli meidän oma Voitto, niin eihän sitä paljon parempaa ravikauden katsomoavausta olisi voinut odottaa.

Aamulla varhain kuitenkin kömmin Pekkalan Tätin Aitalle ja siivosin vanhan upean historiaa nähneen ja osumiakin saaneen aitan. Nyt taas aitta hienossa kunnossa ja odottaa Terhiä ja Mikkoa juhannuksen viettoon. Pian aamu-urakan jälkeen kuitenkin helle nosti luvut sellaisiksi, että ihmiselle paras paikka oli lepolasse.

Ja meidän Voitto juoksi myös elämänsä juoksun. Upea ennätys ja kolmossija. Se nimipaikkakin sieltä jo tuloillaan.

Kiitos mukavasta päivästä ja myös mukavista kohtaamisista ja keskusteluista raveissa. Kesä se vaan on niin mukavaa aikaa, mutta huomenna jälleen vielä työarkea. Taas siis mennään.

 

Kommentit