Heinolan Maalaismarkkinat!

Blogi, lauantaina 07.07.2012

Tänään Ben Zyskowiczin kanssa suuntaamme Päijät-Hämeeseen. Kesärundimme tänään pysähtyy Heinolassa kirkonkylän Maalaismarkkinoille. Olemme siellä Heinolan Kokoomuksen teltalla klo 10-13 eli tervetuloa juttusille. Nähdään siis Heinolassa.

Nyt autonnokka kohti Päijät-Hämettä. 

….

Sade tuli vasta kun jo takaisin täällä Kanta-Hämeen puolella koti Lopella. Päivä siis aivan upeassa markkinasäässä Heinolassa. Leijonien Maalaismarkkinat vetivät kirkonkylälle hienosti väkeä ja tietysti keräsimme kokoomuksen kanssa aika hyvää palautetta, kun olimme markkinoiden ainoa poliittinen puolue, joka oli paikalle vaivaantunut. Kokoomus siis kuunteli jälleen ja päivän saldo taisi olla ainakin yksi tai kaksi uutta kunnallisvaaliehdokastakin. Heinolaan, Hollolaan ja ehkä pari muutakin. Hyviä keskusteluja siis useiden kanssa niin vaaleista kuin muustakin politiikan ajankohtaisesta. Ben Zyskowiczillä myös juttukavereita riitti. No se ei todellakaan mikään ihme onhan miehellä vuosikymmenten kokemus tästä markkina ja torinapylpyröinnistä.

Kiitokset siis Heinolan Leijonille markkinoista ja Heinolan Kokoomukselle upeasta toiminnallisesta tapahtumateltasta. Oli kiva saada olla mukana ja Erkkilän Timon johdolla hommat toimi jälleen niin kuin vain toivoa osaa. Kaikki siis oli juuri niin kuin pitääkin. Kiitokset siis.

Heinolasta sitten jatkoimme Lahden kautta Riihimäelle. Juttukavereita riitti matkallakin ja päätöskahvit vielä Riihimäen Kulmakonditoriassa ja sitten Benkku Helsingin-junaan ja minä tänne Loppijärven rannalle.

Nyt mukava koti-ilta. Saunan ajattelin lämmittää ja nauttia tästä illasta. Lohi juuri grillissä ja loppilaisia mansikoita suurempi vasullinen. Siitä on minun ja meidän kesäilta tehty.

Huomenna jatkamme.

Kommentit