Heinolan ja Lahden Niinistö Cafet – Ja illalla vielä ulko- ja turvallisuuspolitiikan iltakoulu Forssassa

Blogi, tiistaina 23.01.2018

Tänään mentiin kellon ympäri. Nyt kello 21.54 ja juuri koriin. Aamusta lähdin Päijät-Hämeeseen. Siellä ensin Heinolan Niinistö Cafessa aamukahvit ja sitten Lahden kahvilassa päiväkahvit. Mukavia kohtaamisia ja juttutuokioita ja tuttuja ja uusiakin vieraita. Taisi näiden myötä mennä rikki sitten 50 eri tilaisuutta ja tapahtumaa Tasavallan presidentti Sauli Niinistön kampanjan parissa. Lahden tilaisuus oli 51. Ja vielä edessä ensimmäisen kierroksen osalta Rovaniemen Niinistö Cafe ja katsotaan mitä muuta vielä ennen sunnuntaita ehditään.

Kiitokset Heinolan ja Lahden NiinistöCafeiden väille ja myös kaikille kansanliikkeessämme toimiville. Tätä kampanjaa on ollut mukava tehdä kun väkeä on ollut mukana kaikista eri puolueista ja ympäri koko Suomenmaan. Ja mehän jatkamme maaliin asti. Yhdessä. Liikkeellä.

Iltapäivällä sitten kävin jututtamassa Lopen kunnantalolla kolmea kunnanjohtajakisamme loppukirissä mukana olevaa kandia. Hyviä hakijoita ja toivottavasti kuntamme saa hyvän uuden johtajan. Valinta tarkoitus tehdä ensi viikon maanantaina valtuuston kokouksessa. Itse asetuin tukemaan ehdokkaista Pekka Järveä. Minuun vaikutuksen teki hänen monipuolinen kokemuksensa ja osaamisensa ja myös se, että Järvi kertoi muuttavansa Lopelle ja myös arvostin sitä, että hän korosti kuntamme kolmea taajamaa ja kyliä ja kyläkouluja elinvoima- ja vetovoimatekijöinä. Ja pidin myös siitä, että Järvi antoi vahvan tuen kuntamme uusille urheilu- ja liikuntainvestoinneille mm. uudelle monitoimihallille ja halusi kehittää liikuntaa- ja urheilua laajemminkin. Itse uskon, että tästä olisi löydettävissä sellainen vetovoimatekijä millä erottuisimme muista. Myös lukiokoulutuksen kokemus ja osaaminen vakuutti. Otamme Kokoomuksen valtuustoryhmänä valintaan kantaa ennen maanantaita, mutta meidän haastattelijat Järven takana ja itse luotan tässäkin Tiina Seppälän ja Eeva Pyhälammin pitkään ja laajaan kokemukseen ja arviointikykyyn.

Illalla sitten vielä ajelin Lounais-Hämeeseen siellä ulko- ja turvallisuuspolitiikan iltakouluun. Illan esitelmässä Forssassa kävin läpi hieman päivitettynä Itämeren ympäristön tilannetta ja myös Venäjää ja Baltian maita. Nämä tuokiot aina itsellekkin antoisia. Eli mielelläni tulen puolustus- ja ulkopolitiikasta puhumaan jos kutsua laitatte 🙂

Lopen Kokoomuksen valtuutettuja illan palaverissa tapaamassa kunnanjohtajaehdokkaita.

Ja ilta sitten turpo-asioiden parissa Forssassa.

Kommentit