Heikki Mikkolan Suoramyyntitila 20 vuotta Lopella ”Perunnankukka -korulle ansaittu paikka”

Uutiset, sunnuntaina 13.07.2008

Motocrossin nelinkertaisen maailmanmestarin Heikki Mikkola yli 15 vuotta isännöimä ja nyt pojan perheen pyörittämä suoramyyntitila juhli 20-vuotista taivaltaan heinäkuun toisena viikonloppuna. Lopen Maakylässä toimiva suoramyyntitila on saavuttanut vuosien aikana vahvan suosion ja moni tulee Mikkoloille kesä toisensa jälkeen joka viikko ostoksille. Loppilaisen perunan lisäksi tilalta saa talon omia jauhoja, leipää ja muita tilan tuotteita.

– Tietysti Heikin merkitys on Lopelle ollut suuri ennen muuta tuon motocrossin kautta. Olen pitkään miettinyt, että mies ansaitsee Lopelta jotain omaa esimerkiksi tien. Kun sellainen sopiva paikka löytyy niin asiaan on varmasti syytä palata, totesi Timo Heinonen työnmerkeissä tapahtuvan juhlaviikonlopun sunnuntaina.

Heinonen vei Mikkolan tilalle lahjaksi oman Lopen Perunankukka -korusarjan ison riipuksen ja lahjan sai vastaanottaa tilan nykyinen emäntä Heikki Mikkolan pojan Antti Anne-vaimo.

– Jos joku niin tämä paikka on oikea Lopen omalle Perunankukkakorulle. Annen kaulassa se oli parhaimmillaan, hymyili Heinonen.

– Mikkolan suoramyyntipaikka on hyvä osoitus siitä miten maatila on vastannut 2000-luvun haasteisiin. Paikka menestyy hyvin ja kauppa käy. Tällaisista paikoista Loppi voi olla ylpeä ja tällaisista paikoista on ilo, että Loppi myös tunnetaan.

Mikkolan Suoramyynti palvelee asiakkaita Lopen Maakylässä kesäajan joka päivä osoitteessa Läyliäistenraitti 984.

Kommentit