Hämeenlinnan seudun suurleiri – Kokka keräsi yli 400 partiolaista Lopelle

Uutiset, perjantaina 11.07.2008

Lopen Räyskälä näytteli pääosaa kun yli 400 partiolaista Hämeenlinnan seudulta kokoontui kesän pääleirille. Kansanedustaja ja Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Heinonen vieraili leirillä perjantaina ja helteinen päivä näytti toiminnasta parhaat puolet.

– Todella upea leiri ja mikä hienointa teemana viikingit ja sitä kautta perinteinen käsillä tekeminen, kiitteli Heinonen vierailun jälkeen.

Kokka seutuleiri keräsi Lopelle 145 sudenpentua, 123 vartiolaista, 105 tekijää ja 41 päivävierailijaa ja lasta yhteensä 16 lippukuntasta. Kutsuvieraat saivatkin päivän aikana nähdä monenlaista toimintaa.

– Partio on tärkeä kasvattaja ja erityisen tyytyväinen olin siihen, että saimme tänään nähdä hyvinkin erilaista ja eritasoista eri-ikäisille suunnattua toimintaa. Mielenkiintoista oli kuulla myös Mikko Hiedan esitys suomalaisen partiotoiminnan uudistamisesta ja ohjelmatyöstä.

Kokka leiri täyttää Lopen Räyskälän Puolustusvoimien alueen lentokentän läheisyydessä lähes kahden viikon ajan 9.-16.7.2008. Leirin johtajana toimii Jouni Korhonen Jaakon Samoojista ja varajohtajana Jari Markkula Kaskenkaatajista. Vierailun leirikierroksesta vastasi ohjelmapäällikkö Jenna ”Jensey” Kankaanpää Hämeenlinnan Metsänkävijöistä.

Lisää leiristä ja sen tapahtumista Kokan kotisivuilta. Kotisivuilla myös päivittäin julkaistava verkkolehti.

Kommentit