Hausjärven Kokoomus tukee Timo Heinosta vuoden 2011 eduskuntavaaleissa

Uutiset, keskiviikkona 11.08.2010

Hausjärven Kokoomus tukee kansanedustaja Timo Heinosen jatkopestiä eduskunnassa ensi kevään vaaleissa.

Hausjärven Kokoomus päätti asettua Heinosen taakse jo maaliskuussa pidetyssä kevätkokouksessa. Asia julkistettiin virallisesti Oitin Markkinoilla, joille Heinonen saapui yhdessä kollegansa Ben Zyskowiczin kanssa.

Hausjärven kokoomuslaisten mielestä Heinonen on tehnyt aktiivista työtä seutukunnalla ja Hämeessä sekä ensimmäisellä kaudellaan eduskunnassa.

– Timo on toiminut aktiivisesti sekä eduskunnassa että kentällä. Vastuu, jota hän on kuluneen kauden aikana saanut osoittaa, että työ eduskunnassa on tehty hyvin, sanoo Hausjärven Kokoomuksen puheenjohtaja Kyösti Arovuori.

– Kokoomuksella on perinteisesti ollut Hämeestä vahvoja kansanedustajia ja Timo on noussut eturiviin hyvää vauhtia. Uskomme, että Timolle on eduskunnassa käyttöä myös tulevalla kaudella.

Ennen vuotta 2007 opettajana ja yrittäjänä toiminut Heinonen on Kokoomuksen eduskuntaryhmän nuorin kansanedustaja, joka on toiminut eduskunnassa erityisesti ympäristö- ja sivistyspuolen asioiden kanssa valiokuntien kautta.

Heinonen on myös Valtion Liikuntaneuvostossa ja vetää Kokoomuksen Osaamisen ja Sivistyksen -politiikkaverkostoa. Heinonen on lisäksi mm. Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja, maakuntavaaltuutettu ja Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja.

Jo aiemmin Riihimäen Kokoomuksen hallitus ilmaisi tuen Timo Heinosen eduskuntavaaliehdokkuudelle ensi huhtikuun vaaleissa. Aluperin Heinosen ehdokkuutta Hämeen Kokoomukselle esitti Lopen Kokoomus ry.

Kommentit