Hattulan Kahvila Korva ”Lahden lehdissäkin veikataan Heinoselle hyvää tulosta”

Uutiset, keskiviikkona 28.02.2007

Kansanedustajaehdokkaiden vaalikiertueet jatkuivat Kalevalan eli Suomalaisen kulttuurin päivänä aktiivisina. Timo Heinonen aloitti helmikuun viimeisen päivän aamukahvitilaisuudella Hattulan Parolassa ja väkeä oli hyvin liikkeellä. Päijät-Hämeestä paikalle saapuneet kertoivat myös päivän paikallisten lehtien annista. Heillä oli mieluista kerrottavaa Heinoselle.

– Kahvipöydässä esille nousi Lahdessä ilmestyvien lehtien kirjoittelu ja tänään yhdessä lehdessä päätoimittaja oli kirjoittanut Hämeen ehdokastilanteesta ja eduskuntavaaleista. Lehti oli kertojan mukaan nostanut minut Kanta-Hämeen ehdokkaista heti Jari Koskinen takana toiseksi korkeimmalle läpimenoveikkauksissa. Tottakai tällainen tieto lämmittää mieltä ja erityisesti kun se tulee Lahdesta ja Päijät-Hämeen puolelta, totesi Heinonen tuoreeltaan vaikka ei ollut vielä lehteä nähnytkään.

-Täytyy hankkia lehti käsiin. Hämeen Sanomatkin nostivat minut aiemmin hyvin esille läpimenoveikkauksissaan ja toki nämä luovat sellaista uskoa ja intoa niin itselle kuin tukiteamiläisillekin. Itse uskomme, että näin tulee käymään, lisäsi Heinonen.

Hattulan Kokoomuksen järjestämässä Kahvila Korva tilaisuudessa Parolan Kahvila Jaakon Herkussa esille nousi myös paljon tuttuja ja ajankohtaisia asioita vaalien ja kuntayhteistyökin ympäriltä.

– Itse olen tyytyväinen siihen, että yhteistyöstä ja sen muodoista keskustellaan nyt ja kokemuksia halutaan kuulla Kanta-Hämeen sisällä. Hämeenlinnan ympäristössä ollaan kiinnostuneita siitä mitä ja miten me teemme asioita Riihimäen alueella ja tottakai me olemme kiinnostuneita siitä mitä Hämeenlinnan ympäristössä tapahtuu, totesi Heinonen.

Kommentit