Happy New York! Vai miten se meni? – Kiitos upeasta päättyvästä vuodesta ja onnea uudelle vuosikymmenelle

Blogi, tiistaina 31.12.2019

Ystävälläni oli tapana ja on varmasti edelleen toivotella uutena vuotena onnea heittämällä Happy New York -toivotuksia. Pilke silmäkulmassa ja ameriikan kielellä oikein hienosti. Joten nyt ei muuta kuin Happy New York teillekin kaikille!

Hän myös toivottelee aina onnea ja menestystä toteamalla: ”Sinulle kaikkea hyvää mitä ihminen vaan voi toiselle toivoa”.

Erinomainen toivotus sekin. Meidän mahdollisuudet rajallisia, mutta kaikkea sitä hyvää kuitenkin läheisille ja ystäville toivoen mitä ihminen nyt yleensä voi toivoa. Sitä kaikkea siis myös teillekin!

Pitkä ja vaiherikas vuosi on päättymässä. Me otamme uuden vuosikymmenen vastaan Hämeenlinnassa ystävien kanssa. Tämä päättyvä vuosi on ollut vauhdikas. Elämäni neljännet eduskuntavaalit ja samalla alkuun neljäs kausi eduskunnassa. Kiitos teille kaikille avusta ja tuesta niissä. Myös eduskunnassa vuosi ollut erilainen kuin mikään aiempi minun kahdentoista vuoden aikana. Vastuuni kasvoivat myös merkittävästi ja myös vetovastuu Kokoomuksen talouspolitiikassa jne. Ollut hienoa saada uusia tehtäviä ja myös uusia haasteita. Joka päivä olen mennyt innolla ja mielelläni töihin ja siitäkin haluan teitä kiittää.

Myös elämä työn ulkopuolella on kohdellut varsin suotuisasti. Lapset kasvavat ja onni on täyttänyt kotiamme. Saanut elää elämäni parasta aikaa. Siitä kiitos kuuluu lapsilleni, puolisolleni, vanhemmilleni ja myös ystäville. Erityisen iloinen olen ollut myös hetkistä kahden rakkaan kummitytön kanssa. Eltsu on kuin oma tyttö ja lasteni isosisko ja Venski upea nuori aikuinen nainen.

Suruakin vuosi piti sisällään. Muutama läheinen ystävä sai kutsun viimeiselle matkalleen. Myös kaksi läheistä työkaveria. Kaikkia heitä muistan ikuisesti. Muistot kuitenkin elävät ikuisesti.

Vuosikymmen vaihtuu myös samalla. Olihan tämä 2010-luku myös elämässäni iso. Ja mielenkiinnolla katson myös tulevalle. Se tulee pitämään sisällään paljon työtä ja isoja ratkaisuja, mutta myös lasteni nuoruuden ja varhaisen aikuisuuden. Ne on muuten isoja juttuja. Ja kaikki ne vuodet ja hetket matkalla sinne minne ikinä menevätkin. Tänään muuten lähetin myös hyvälle ystävälleni hänen tyttärensä 5. luokalla kirjoittaman kirjeen ”Kun olen 30-vuotias”. Tytär nyt tuohon ikään ja Isä saa yöllä lukea minulla lähes 20 vuotta säilytyksessä olleen kirjeen. Niitä kirjeitä on muuten jokaiselta entiseltä oppilaaltani opettajakansiossani. Niitä tänään kaiholla lueskelin sillä osa heistä ei koskaan tuota ikää tavoittaneet.

Nyt Launosten Tokmannin ilotulitusta katsomaan ja sieltä Hämeenlinnaan Heidille ja Kimmolle vuosikymmentä vaihtamaan. Happy New Year!

 

Kommentit