Hämeenlinnan Kokoomuksen Jouluglögit Reskalla – ”Sellainen perinne jossa mukava olla aina mukana”

Uutiset, lauantaina 21.12.2013

Hämeenlinnan Kokoomus järjesti lauantaina 21. joulukuuta 2013 perinteiset jouluglögit. Reskalla höyryävä glögi ja piparkakut tekivätkin kauppansa ja väkeä riitti keskusteluihin niin paikallisille kokoomuslaisille kuntapäättäjille kuin kansanedustaja Timo Heinosellekin.

– Tämä on sellainen kiva jouluperinne jonne on aina mukava mennä kun kutsu käy. Ja ainahan kutsu on käynyt, kertoi Timo Heinonen ollessaan glögien jälkeen jouluostoksilla Reskan kaupoissa.

Heinonen kertoi väkeä käyneen jouluglögillä todella paljon ja jutunaiheita riittäneen.

– Harmi, että en huomannut kysyä kuinka monta mukia glögiä meni. Varmasti satoja. Keskustelun aiheina oli tällä kertaa mm. sähkökatkot ja lukioiden tulevaisuus. Ja totta kai ne tämän päivän jokapäiväiset keskustelu sotesta ja kuntapalveluista. On mukava huomata, että yhä useampi on nyt kääntänyt keskusteluissa huolensa hallinosta ja rajoista siihen, että miten hyvät palvelut voidaan jatkossa turvata, totesi Heinonen.

Hämeenlinnan Jouluglögeillä keskusteltiin myös monista Hämeenlinnan ja Hämeenlinnan seudun ajankohtaisista asioista. Paikalla olivat mm. valtuuston puheenjohtaja Sari Rautio kuin monta monta muutakin kaupunginvaltuutettua.

– Kyllä se näkyy, että me olemme tehneet pitkään tätä työtä tällä tavalla. Olemme siis kuulolla ja tavattavissa myös vaalien välissäkin. Ihmiset ovat tästä kiitelleet ja näihän sen pitää ollakin. Iso kiitos siis tällä kertaa Hämeenlinnan kokoomusaktiveille Keijo Suomalaisen johdolla järjestelyistä, kiitteli Timo Heinonen.

Reskan glögit olivat Heinosen viimeinen tämän vuoden tavattavissa tilaisuus. Vuoden aikana tilaisuuksia oli kaiken kaikkiaan useita kymmeniä markkinoista kahvitilaisuuksiin ja viimeisinä joulukuun Politiikan Värisuorat.

– Ensi vuodelle olen sopinut jo nyt tätä vuotta enemmän tapahtumia. Ja hieman uusiakin juttuja on tulossa. Heti tammikuulla teen aika laajan kierroksen kouluissa. Kalenterissa on niin alakouluja, yläkouluja kuin lukioitakin, paljasti Heinonen.

Kommentit