Hämeenlinnan Kokoomuksen jouluglögeillä Reskalla.

Blogi, lauantaina 21.12.2013

Niin kuin lupasin aloitin sen Ylen paljon mainostaman kuuden viikon joululoman tänään Hämeenlinnan Reskalla. Hämeenlinnan Kokoomuksen perinteisille Jouluglögeille oli jälleen kutsu ja mukava olikin paikalla olla. Väkeä todella paljon jouluostoksille menossa tai tulossa ja monella asiaa ja aikaa pysähtyä myös meidän teltalla. Ja jälleen paljon uusiakin ihmisiä jotka varta vasten tulivat Hämeen Sanomien mainoksen ja osa Facebook-mainoksenikin innoittamana tapaamaan ja juttusille. Ja täytyy todeta, että jälleen hyviä ideoita eteenkin päin vietäväksi mm. peruskoulun kehittämiseksi ja myös sähkökatkojen aiheuttamien ongelmien välttämiseksi. Tässä vain muutama jutunaihe. Olihan niitä ikiaihe sotesta aina puolustusvoimiin ja kriisinhallintaan kuin maahanmuuttopolitiikasta lähiruokaan ja työpaikkoihin. Ja mukava oli saada myös terveisiä ja kiitoksia maailmaltakin. Tekeminen on siis huomattu ja noteerattu sielläkin 🙂 Kiitos niistä.

Ja iso kiitos vielä Hämeenlinnan Kokoomukselle kutsusta tulla mukaan ja hienoista järjestelyistä. En huomannut lainkaan kysyä kuinka monta sataa glögimukia siinä jakoon meni ja jouluisia piparkakkuja. Mutta vilskettä riitti. Kiitos siis aktiiville kokoomustekijöille.

Reskalla aika meni kuin juosten ja jäin vielä jatkoajallekin kun useampikin kaupoille kiiruhtanut pyysi juttutuokiota vielä iltapäivänkin puolella. Ja sitten päivä jatkui Hämeenlinnassa pikalounaalla ja hieman jouluostoksillakin. Pari pientä pakettia pukin konttiin.

Mukava päivä takana. Hämeenlinnan glögien jälkeen jouluostoksien kautta Lopelle. Hämeenlinnasta pari pikku pakettia ja Riihimäeltä samaten. Alkaa pukinhommat olla kasassa tai hoidossa. Kotona sitten mukava koti-ilta pitkästä aikaa perheen kanssa. Koko viikko meni yötä päivää eduskunnassa ja perhettä ei valveilla nähnyt kertaakaan 🙂 Sellaista aina välillä tämä kansanedustajan duuni. Mutta en todellakaan valita, kun kerran tästä työstä tykkään ja tätä tekemistä rakastan. Mun juttu ja olen kiitollinen, että teidän tuella olen tätä saanut kohta jo seitsemän vuotta tehdä.

Nyt kello jo 22.33 ja illan puuhastelut tehty. Lapset nukkumassa ja kohta isäkin. Parhautta.

 

Kommentit