Hämeenlinnan ja Tuuloksen Jouluglögit – ”Pitäkää talous kunnossa ja huolehtikaa lapsista”

Uutiset, lauantaina 15.12.2018

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen jatkoi tänään joulun perinteistä glögikierrostaan. Lauantain ohjelmassa oli Tuuloksessa Kauppakeskus Tuulosessa Ydin-Hämeen Kokoomuksen glögit ja Hämeenlinnassa perinteiset Kokoomuksen jouluglögit. 

-Väkeä oli Tuulosessa kivasti liikkeellä. Siellä puhutti mm. museoautot ja harrasteajoneuvorekisteri, teiden kunto ja myös talous ja verotus, kertoi Timo Heinonen kotimatkallaan.

Heinonen kertoi erään vanhemman rouvan tuoneen terveisiä ja topakan toivomuksen.

-Hän totesi napakasti, että pitäkää talous nyt kunnossa ja huolehtikaa lapsista. Sanoi, että tärkeimmät ensin ja, että kyllä he pärjäävät, hymyili Heinonen ja kertoi vastanneensa, että kaikille vahva talous on paras turva.

Heinosen kanssa matkassa oli tänään myös Hämeenlinnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Elisa Hyvärinen. 

-Elisallakin näytti juttukavereita riittäneen. Elisa tulee vastaamaan keväällä myös minun eduskuntavaalikampanjan Hämeenlinnan seudun kampanjasta, paljasti Heinonen.

Hämeenlinnan Kahvila Marengissa Jouluglögit Heinonen järjesti yhdessä entisen avustajansa ja nykyisen Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu Anni Puntilan kanssa.

-Ihastuttava tunnelmarikas kahvila oli väkeä täynnä ja meidän glögeillä keskustelutti niin Hämeenlinnan toriparkki, hulevedet kuin Aulangon näkötornin ensivuoden remontti ja myös talouden tulevaisuuden näkymät, kertoi Heinonen.

Kansanedustaja Timo Heinosen joulunalusen kierros jatkuu jo huomenna Janakkalan Turengin Joulumarkkinoilla ja ennen joulua on luvassa vielä glögit Forssassa yhdessä kaupunginvaltuutettu Lotta Saarenmaan kanssa.

Kommentit