Hämeenlinnan ja Lahden Kuukausimarkkinoilla riitti vilskettä – Timo Heinonen hyvällä mielellä kohti vaaleja

Uutiset, keskiviikkona 03.11.2010

Lokakuun perinteiset Kuukausimarkkinat keräsivät hyvin väkeä niin Hämeenlinnassa kuin Lahdessakin. Kokoomus Kuuntelee -teltat olivat mukana molemmilla markkinoilla ja keskustelu oli vilkasta. Mukana ollut kansanedustaja Timo Heinonen oli tyytyväinen päivien antiin.

– Kuukausimarkkinat keräävät aina hyvin väkeä ja tässä vuosien mittaan on tullut kumpaankin kaupunkiin paljon vakiovieraita, jotka tulevat joka kerta kahville ja juttusille tuomaan terveisiä tai vain kyselemään kuulumisia, kertoi Timo Heinonen.

Hämeen Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaat ovat aloittaneet myös kampanjoinnin aktiivisesti ja tiistaina Hämeenlinnan kokoomuksen teltalla mukana olivat Heinosen lisäksi Lulu Riikonen, Sari Niinistö, Timo Saviniemi ja Arto Viljanen.

– Meillä on hyvän ja aktiivinen ehdokasjoukko. Ja on hienoa, että ehdokkaat ovat innolla mukana ja pelaamme yhdessä yhteiseen maaliin, kiitteli Timo Heinonen.

Lahdessa Lahden Kokoomuksen Korvakahvilateltalla olivat mukana aamupäivällä Tuija Nurmi, Kalle Jokinen, Timo Saviniemi ja Timo Heinonen.

– Keskusteluissa esillä oli tuttuja aiheita. Voisi sanoa, että kestosuosikkina verotus ja kuntapalvelut ja tänään myös uusi asunto-osakeyhtiölaki, josta kuulin ihan uudenlaisia ongelmia. Niitä täytyy nyt selvittää, kertoi Heinonen.

Hämeenlinnan kuukausimarkkinoiden Kokoomusteltan käytännönjärjestelyistä vastasivat Hämeenlinnan kokoomuslaiset ja Lahdessa Lahden kokoomuksen aktiivit.

– Kyllä kiitosta pitää antaa ennen muuta järjestöaktiiveillemme. Ilman heidän arvokasta työtä ei tällaisia tilaisuuksia saataisi järjestettyä, kiitteli Timo Heinonen.

Kommentit