Hämeen tapahtumapäivää…

Blogi, lauantaina 09.06.2012

Tänään siis todellakin on yksi kesän parhaista tapahtumapäivistä täällä Hämeessä. Tietenkin suurimpana juttuna 20. Kansainväliset Erämessut Riihimäellä, mutta siis paljon muutakin. Itse aloitan päivän Lopella tapaamalla ensin jokavuotiseen tapaan kuntamme vapaa-ajanloppilaisia kunnantalolla yhteistyöpalaverissa. Mutta sen jälkeen Lopen torille kesän yksille suurimmista markkinoistamme. Kuntamme järjestää jälleen Tavataan torilla ja tullaan tutuiksi -markkinatapahtuman ja mukaan odotetaan jälleen paljon väkeä niin Lopelta kuin naapurikunnista ja tästä tapahtumasta on myös muodostunut kesän tärkein vapaa-ajanloppilaisten ja kantaloppilaiset tapaamispäivä. Tervetuloa siis Lopen torille tänään ja itse olen viellä paikalla vastaamassa kysymyksiin ja valmiina juttutuokioihin kello 9.30-11.

Sitten päivällä Riihimäelle ja siellä Erämessujen rinnalla vietetään Shopping-tapahtumaan. Itse olen kokoomuksen teltalla Hämeenkadulla klo 12-13 ja Riihimäen Kokoomuksen teltalla koko päivän paikallisia kokoomusvaikuttajia tavattana ja myös kuntavaaliehdokkaaksikin siellä voi itse ilmoittautua tai vaikkapa ilmiantaa hyvän uuden ehdokkaan.

Mutta tapahtumia siis ympäri Hämeen. Hattulassa on tänään Hattula-päivän markkinat missä myös munaka paikallinen Kokoomus ja onhan tapahtumia muuallakin. Nautitaan tästä kesäpäivästä. Kesä on ihmisen parasta aikaa vai miten se meni.

Hieno tapahtumapäivä takana. Kiitos kaikille ympäri Hämeen. Aamusta ensin vapaa-ajanloppilaisten kanssa kävimme joka vuotiseen tapaan hieman läpi kuntamme ajankohtaisia ja tulevia asioita. Ja sitten jatkoimme keskusteluja Lopen torilla ja sieltä sitten päivä jatkui Riihimäen ohjelmaruuhkaiseen päivään. Riksussa pääkohteena tietenkin Shopping ja siellä Kokoomuksen teltta. Ja monta hyvää ja perusteellistakin keskustelua niin Lopella kuin Riihimäelläkin päivän antina ja muutama uusi ehdokaskin syksyn kuntavaaleihin. Eli jos sinuakin kuntavaalit kiinnostaa niin otapa rohkeasti yhteyttä vaikkapa suoraan minuun. Autan mielelläni mukaan on sitten kotikuntasi ihan mikä tahansa ja ihan missä päin Suomea vaan. Hyviä ja osaavia ja innokkaita ehdokkaita tarvitaan aina ja mielelläni olen auttamassa sinuakin mukaan toimintaan.

Mutta nyt hetki aikaa kotona ja illalla sitten ystävän syntymäpäiville ja sitten vielä Hurja-Eron pojan harjakaisiin.

Kommentit