Hämeen Kokoomuksen Syysseminaari Lahdessa – Timo Heinonen: ”Viisi kansanedustajaa tavoitteeksemme”

Uutiset, sunnuntaina 20.09.2009

Hämeen Kokoomus järjesti ensimmäisen syysseminaarinsa lauantaina 19.9. Lahdessa Alexpark hotellissa. Seminaari keräsi väkeä yli odotusten ja päivän aikana käytiin läpi niin poliitikan haastavan syksyn aiheita kuin eduskuntavaalikauden loppuakin. Samalla hämäläiset käänsivät katseensa jo myös vuoden 2011 eduskuntavaaleihin ja aiheesta puhuivat niin Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen kuin puoluesihteeri Taru Tujunen.

– Tavoitteemme vuoden 2011 eduskuntavaaleissa tullee olla viisi kansanedustajaa Hämeestä. Se tarkoittaa sitä, että meidän tulee tehdä työmme yhä paremmin ja yhteenhiileen puhaltaen, linjasi Timo Heinonen seminaariväelle.

Virallisesti Hämeen Kokoomuksen vaalisuunnitelmat ja -tavoitteet asettaa myöhemmin piirihallitus ja piirikokous, jotka myös vastaavat eduskuntavaalien ehdokasasettelusta.

– Hyvä ja monipuolinen ehdokaslista on tärkeä vaalimenestyksemme kannalta, mutta vielä tärkeämpää on se, että teemme työmme hyvin. Perustelemme päätökset ja toimimme avoimesti.

Hämeen Kokoomuksen Syysseminaari keräsi paikalle yli 60 Hämeen kokoomuslaista lähes jokaisesta vaalipiirin kunnasta. Seminaarissa käsiteltiin myös Annika Kokon johdolla paikallisyhdistysten perustyön kehittämistä sekä Pasi Nykäsen johdolla sähköisenviestinnän ja sosiaalisenmedian mahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa.

– Semma sai siinä määrin hyvän vastaanoton, että uskon, että jatkamme ja teemme tästä perinteen. Katsotaan ja käydään nyt läpi saamamme palaute huolella ja ehkä jo syyskokouksessa linjaamme tämänkin työn jatkoa, kertoi Timo Heinonen sunnuntaina seminaarin jälkeen.

Kommentit