Hämeen Jari Koskinen luopuu puheenjohtajistosta – Timo Heinonen haluaa katsoa tilannetta rauhassa

Uutiset, torstaina 07.02.2008

Hämäläinen kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Jari Koskinen ilmoitti alkuviikosta ettei hän enää tavoittele jatkokautta puolueen puheenjohtajistossa. Aiemmin paikkansa kesäkuun puoluekokouksessa Tampereella on ilmoittanut jättävänsä ainakin puoluevaltuuston puheenjohtaja Sari Sarkomaa. Varapuheenjohtajista MEP Eija-Riitta Korholan ja ministeri Paula Risikon ilmoituksia jatkohaluista vielä odotetaan.

– En usko, että ykköspuheenjohtajaksi on tunkua. Jyrki Kataisen valtakirja on vahvempi kuin koskaan ja tyytyväisyys on kasvavaa, totesi kansanedustaja Timo Heinonen tilanteesta.

Hämeessä varapuheenjohtajatilannetta seurataan varmasti mielenkiinnolla. alue on yksi maamme kokoomuslaisimmista ja seitsemän vuotta varapuheenjohtajana toimineen Jari Koskinen ilmoitus jättää tyhjää. Hämeen Sanomissa Jari Koskinen totesi, että hän haluaa antaa tilaa uusille ihmisille ja sanoo, että ihmisten vaihtuvuus on vain hyväksi puolueen johtopaikoilla. Eduskunnassa on hänen mukaansa monia uusia ihmisiä, joista löytyy kyvykkäitä kandidaatteja varapuheenjohtajaksi.

– Seurataan tilannetta katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Myönnän, että yhteydenottoja on tullut jo ennen vuodenvaihdetta ja nyt tällä viikolla enemmän Jarin (Koskinen) luopumisilmoituksen jälkeen. Mutta ei nyt mennä asioiden edelle, totesi Heinonen.

Kommentit