Haluatko mukaan Timon teamiin? Mikä nimeksi uudelle tukiryhmälle?

Uutiset, maanantaina 18.01.2010

Kansanedustaja Timo Heinosen julkinen tukiryhmä kasvoi vuoden 2007 eduskuntavaaleissa yli 500 tukijaan. Mukana ryhmässä oli jäseniä kaikkialta Hämeestä ja eri ikäisiä ja eri ammateissa toimivia. Tukiryhmä sai myös paljon väkeä ympäri koko maan ja edellisten eduskuntavaalien tukiryhmää tähdittivät lukuisat urheilijat mm. Mikko Ilosen, Mika Salon, Jari-Matti Latvalan ja Janne Lahden johdolla. Taustavaikuttaja Klubi keräsi myös paljon väkeä ja tukiryhmä jäi elämään.

– Tukiryhmä keräsi tuolloin yli 500 julkista tukijaa taakseni ja Taustavaikuttaja klubilaiset lisäksi. Nyt eduskuntatyön aikana ryhmä on kasvanut koko ajan ja mukaan on ilmoittautunut uusia tsemppaajia. Myös Sivistyksen ja Osaamisen verkoston alkanut puheenjohtajuus on tuonut tukiryhmääni uusia jäseniä ympäri Suomen, kiitteli Timo Heinonen.

Heinonen on pitänyt tukiryhmään yhteyttä vaalien jälkeenkin säännöllisesti ja uutta julkista tukiryhmää ollaan jo rakentamassa.

– Olen saanut mukaan nyt jo uuden tekijän mm. nuoriso- ja opiskelijakampanjaamme varten ja iloinen olen myös siitä, että oikeastaan kaikki viime kerran toimijat ovat mukana edelleen. Kampanjapäällikkö Riku Bitterin johdolla lähdemme rakentamaan jo nyt askelmerkkejä kohti vuotta 2011, kertoi Timo Heinonen.

Heinosen Tukiryhmälle etsitäänkin nyt avoimella kilpailulla uutta nimeä. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan palkintona Vanajanlinnan hotellipaketti ja valitun nimen ehdottanut tullaan myös palkitsemaan.

– Meillä on politiikassa ryhmiä jotka tunnetaan nimeltä mm. Ike-tiimi. Ja hieman erilaisessa merkityksessä Benin talli jne. Jos löydämme hyvän toimivan nimen tukiryhmällemme niin se olisi hieno juttu, pohti Heinonen.

Ehdotuksia Timo Heinosen tukiryhmän nimeksi voi lähettää osoitteella tukiryhma@timoheinonen.fi. Samalla osoitteella voi myös ilmoittautua mukaan tukiryhmään. Liittyminen onnistuu myös www.timoheinonen.fi -kotisivujen kautta missä on valmis lomake liittymistä varten.

Kommentit