Häkämies, Stubb ja Heinonen – Kokoomus kuunteli Hollolan torilla

Uutiset, torstaina 23.08.2012

Kokoomuksen eduskuntaryhmän kaksipäiväisen kesäkokouksen aikana puolueen ministerit ja kansanedustajat kiersivät myös ahkerasti niin Kouvolan seudun kuin Lahdenkin ympäristön kuntia. Kokoomus Kuuntelee -tapahtumia oli lukuisia ja yksi näistä järjestettiin Hollolan Kokoomuksen toimesta kunnan torilla. Mukaan alunperin kutsuttujen, Jyri Häkämies, Alexander Stubb ja Timo Heinonen -kolmikon lisäksi mukaan matkaan saatiin myös kansanedustajat Sanni Grahn-Laasonen ja Kalle Jokinen. Lisäväki olikin tarpeeseen ja kysymyksiä ja kommentteja riitti.

– Hollolaan on aina ollut mukana tulla. Nytkin Kristiina Hämäläinen soitteli jo kesällä ja pyysi minua mukaan ministereittemme kanssa ja vastaus oli, että tottakai tullaan, kertoi Timo Heinonen jo kotimatkaltaan junasta.

Hollolan torilla Kokoomus-teltalla oli jaossa riistakeittoa ja väkeä oli paljon. Esille nousikin tutut aiheet, mutta myös paikalliset kysymykset.

– Autossa kun Jyrin (Häkämies) kanssa Lahdesta Hollolaan ajelin niin pääsin jo kertomaan hänelle valtatie 12:sta remonttiatarpeesta. Ja kerroin, että aihe varmasti nousee ja syystäkin Hollolassa esille. Ja niin nousi ja toivotaan, että seuraavassa nipussa tämä ns. Lahden eteläinen kehätie saadaan myös rakenteille. Nykyinen tie on vaarallinen monessakin mielessä, jatkoi Heinonen.

Eduskuntaryhmän kesäkokouksen tauoilla ensin Kouvolassa ja sitten Lahdessa kokoomuslaisia nähtiin lukuisissa eri kaupungeissa ja Kokoomus Kuuntelee -tapahtumissa.

– Itse eilen ehdin Anjalankosken Inkeroisten torille ja sieltä sitten Elimäelle Alppiruusuu. Tänään sitten Hollolan jälkeen oli vielä iso yleisötilaisuus Lahden torilla. Pitkiä päiviä, mutta antoisia niin kokoussalissa kuin yleisötapahtumissakin, kertoi Timo Heinonen junan jo saapuessa Riihimäelle.

– Tänään on koti-ilta. Täytyy sanoa, että ihan mielelläni sellaisen otan nyt vastaan, hymyili Heinonen puhelun lopuksi.

Kommentit