Anna Tassu -koiratapahtuma Lopen torilla – ”Vasemmistoliitto järjesti hauskan koko perheen tapahtuman”

Uutiset, tiistaina 21.08.2012

Vasemmistoliitto järjesti Lopen torilla tiistaina 21.8. Anna Tassu -koiratapahtuman. Leikkimieliseen koko perheen koiratapahtumaan oli kutsuttu mukaan myös kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen ja Heinonen olikin ihastunut tapahtumaan.

– Todella hauska ilta. Täytyy kyllä kiittää Rautiaisen Mariannaa joukkoineen tästä uudenlaisesta tapahtumasta. Väkeä oli hienosti mukana ja paljon erilaisia koiriakin, kiitteli Timo Heinonen vasemmistoliittolaisia.

Tapahtuman koirakisan ylituomariksi oli kutsuttu Heinosen kansanedustajakaveri Martti Korhonen ja tuomaristo joutuikin tiukkaan paikkaan liekkisiä ja vilkkaita koiria ”arvostellessaan”.

– Martin (Korhonen) kanssa olemme tehneet nyt viimeisen puolitoista vuotta eduskunnassa erittäin vahvaa yhteistyötä. Hän johtaa ympäristövaliokuntaamme ja kun itse olen suurimman puolueen ympäristövaliokunnan vastaava niin asioita tulee käytyä paljon läpi kokousten ulkopuolellakin, kertoi Heinonen ja kehui vuolaasti vasemmistoliiton pitkänlinjan vaikuttajaa.

– Kyllä silloin pitää kiitosta antaa kun siihen on aihetta. Arvostan Martin (Korhonen) osaamista todella paljon ja vaikka olemmekin puoluekentän eri laidoilta niin yhteistyö toimii hyvin. Asiat hoidetaan asioina ja niitä tehdään hyvällä yhteishengellä, totesi Heinonen.

Anna Tassu -tapahtuma oli osa Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän Hämeeseen suuntautunutta kesäkokousta. Koiria leikkimieliseen kisaan osallistui 16 ja paikalla oli varmasti toista sataa ihmistä.

– Tällaisia tapahtumia toivoisin Lopelle lisääkin. Meillä on kiva tori ja se on monena iltana ihan tyhjänä kesällä ja syksyllä. Tällaisia hauskoja erilaisia tapahtumia voisi olla enemmänkin, lisäsi Heinoneesskertoi illan aikana vielä pakkaavansa tavaransa puolenviikon oman eduskuntaryhmänsä kesäkousta varten.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä pitää kesäkokouksensa keskiviikkona ja torstaina Kouvolassa ja Lahdessa.

– Varmasti keskustelua tulee aiheuttamaan ensi vuoden budjetti. Nyt on tärkeää saada vanhuspalvelulaki kuntoon niin että saamme taattua ja turvattua ikäihmisille heidän tarvitsemansa hoitopalvelut tulevaisuudessa. Se vaatii riittävää henkilöstöä, mutta myös takuuta hoidosta. Laki vaatii siis vielä runsaasti työtä. Ja varmasti poliisiasiat tulevat puhuttamaan ja tottakai myös kotitalousvähennys jonka haluaisimme palauttaa ennalleen, luetteli Timo Heinonen mökiltään muutamia kesäkokouksen varmoja puheenaiheita.

Kommentit