Farmari-messut käynnistyivät helteessä – Kokoomuksen osastolla hyvä alku

Uutiset, torstaina 31.07.2008

Kymmenenen kerran järjestettävät Farmari-messut käynnistyivät torstaina Lahdessa. Loppuviikon kestäville maaseutua ja maataloutta esitteleville messuille odotetaan yli 80 000 kävijää ja avauspäivän auringinpaiste ja helle lupaili hyvää. Väkeä oli liikkeellä heti porttien avaushetkestä alkaen ruuhkaksi asti.

– Lahden kokoomus järjestetti puolueellemme hienon osaston ja oli mukava itse olla avaamassa päivää ja messuja lahtelaisten kanssa. Osastollamme kävi kolmen ensimmäisen tunnin aikana todella paljon väkeä ja mikä onkaan sitten ryntäys, kun lauantaina puheenjohtajamme Jyrki Katainen on osastolla kello 14, kertoi loppilainen kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinonen seurasi myös Farmari-messujen avajaisia, missä avauspuheen piti lahtelainen kansanedustaja Ilkka Viljanen. Heinosen ja Viljasen lisäksi messuilla ja kokoomuksen osastolla on tavattavissa viikonlopun eri päivinä myös kansanedustajat Pertti Hemmilä ja Jari Koskinen sekä europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.

– Tänään sääs suosi. Ehkä jo hieman liiankin kuumaa oli ulko-osastoille. Se tietysti suosi meitä halleissa olleita. Kokoomuksen osastolla riittää vauhtia koko viikonlopun ja täytyy kyllä heti näin pitkän viikonlopun alkajaisiksi sanoa kiitokset Lahden kokoomuslaisille hyvistä järjestelyistä.

Timo Heinosen loppuviikko jatkuu jo torstaina Jyväskylässä, missä illalla Killerin raviradalla käynnistyy Suomen MM-ralli NesteOil Ralli.

– En edes muista kuinka mones kerta tämä jo yhtäjaksoisesti täällä on. Vuosia tein selostuksia ja juontoja mm. Killerin supererikoiskokeella ja Paviljongissa. Nyt on mukava olla vieraana ja seurata tapahtumaa ja tiukkaa voittotaistelua kaikessa rauhassa, kertoi Heinonen, mutta myönsi itsekin lauantaina tarttuvan jälleen mikkiinkin.

– Teen ystävälleni Vihman Pekalle Kakariston erikoiskokeen selostuksen. Itse asiassa aika kiva juttu päästä hieman virittelemään äänihuuliakin, hymyili Heinonen, joka kertoi uskovansa Jyväskylässä tänä vuonna nuoren Jari-Matti Latvalan voittoon.

Suomen MM-ralli Neste Oil Ralli käynnistyy torstai-iltana Killerin Supererikoiskokeella ja voittajaa juhlitaan torstaina Paviljongissa.

Kommentit