Facebook täynnä :(

Blogi, tiistaina 31.07.2012

Niin se vaan kävi, että heinäkuun lopulla tuo maaginen 5000 FB-kaverin raja täyttyi. Olen halunnut pitää Facebook-profiilini avoimena ja hyväksynyt näin sinne kavereikseni kaikki halukkaat. Sivusto on ollut tärkeä osa kansanedustajantyöni tekemistä ja sitä se on varmasti jatkossakin. Nyt kun tuo 5000 rajan täyttyi Kimmo Kopran myötä niin jouduin hieman uudistamaan sivujani. Nyt sivujani pääsee seuraamaan myös ns. tilaajana eli sivujeni sisällön voi tilata omaan Facebookiin myös ilman sitä, että olisimme netissä kavereina. Tämä antaa hyvän mahdollisuudeen seurata työtäni jatkossakin.

Lisäksi Facebookissa on ainakin kaksi erilaista ryhmää perustettuna minun seuraamiseen ja tukemiseen. Sivut löytyvät näistä linkeistä: Timo Heinonen – kansanedustaja ja Mäkin komppaan Timppaa.  Taitaa siellä vielä joitain muitakin sivuja olla, mutta näitä kahta sivua itsekin seuraan ja sinne myös materiaalia toimitan eli pidetään näitä vähän niin kuin virallisempina. Näihin siis olette kaikki tervetulleita mukaa tukijoiksi ja seuraajiksi.

Arvaan, että joku varmasti sanoo, että eihän 5000 kaveria voi olla. Ei varmasti voikaan, mutta nettimaailmassa seuraajia ja kommentoijia voi olla hyvinkin tämä määrä. Ryhmässä siis paljon erilaista väkeä ja olen iloinen ja tyytyväinen heistä kaikista. Asialliselle ja hyvälle keskustelulle ja väittelyllekin on aina sijaa.

Itse liittyi Facebookiin joskus 2008 vuonna muistaakseni. Silloin tämä maailma heräili vasta Suomessa, mutta tänään 2012 se on tärkeä osa myös tätä kansanedustajani työtä. Saan sen kautta ehkäpä jo enemmänkin yhteydenottoja ja ideaehdotuksia kuin puhelimella ja sähköpostilla ja mikä hienointa se on luonut todellisen matalankynnyksen keskustelupaikan ja kontaktipaikan minuun ja tekemääni työhön.

Mutta edelleen myös tämä kotisivujeni Blogi on päivittäinen tärkeä osa työtäni. Olen kirjoittanut tätä blogia vuoden 2006 alkuvuodesta lähtien joka ainoa päivä. Sivulla käy päivässä kesäaikaan yli 500 lukijaa ja talviaikaan parhaimmillaan reilusti toistatuhatta päivässä. Se on valtava määrä ja olen siitä enemmän kuin kiitollinen. Tämä on paras väylä Facebookin rinnalla kertoa työstäni ja tekemisestäni. Joskus varmasti monen mielestä aivan liian monisanaisestikin. Mutta tyylini on tällainen 🙂

Haluan nyt tässä taas kerran vielä kiittää teistä kaikkia. Olen iloinen teistä kaikista ja ennen muuta saamastani palautteesta ja ideoista. Se auttaa jaksamaan eteenpäin ja tekemään tätä työtä päivä päivältä paremmin. Se on tavoitteeni.

Nyt siis heinäkuun viimeinen päivä tänä vuonna. Vieläkin hykerryttää eilisillan VIT:n terassirevyy Daddy´s Pubin terassilta. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan jos vielä ehditte. Näytöksiä on vielä tällä ja ensi viikolla ja luvassa siis Sairasta Menoa. Esityspäivät ja ajat löydätte täältä: Varsin Iloinen Teatteri.

Tänään tarkoitus hieman tehdä töitä tulevaa Neste Oil Rallya varten. Sinne siis jälleen pitkän perinteen mukaan selostamaan livenä erikoiskokeita. Se on sykähdyttävä tunnelma kun yli 10 000 ihmistä odottaa samassa paikassa MM-sarja parhaita kuljettajia ja sitten kun auto hyppää soranypyn takaa eteemme. Siinä meinaa selostajalta mikrofonikin pudota. Kohta taas.

Mutta nyt tiistaita kaikille. Nautitaan tästä päivästä.

Kello 21.00 ja juuri metsäretkeltä kotiin. Mukava päätös päivälle seikkailla hieman metsässä 🙂 Mutta oli tämä muutenkin mitä mainioin päivä. Olen luvannut hieman auttaa kunnallisvaalienehdokkaiden hankinnassa eri kunnissa ja tänään tapasin henkilökohtaisesti kaksi mukaanlähtöä miettinyttä ja yhden vielä puhelimitse tai itseasiassa kaksikin. Mutta hienoa se, että kumpikin tapaamani henkilö päätti lähteä mukaan syksyn kuntavaaleihin. En nyt täällä nimiä ja kuntia mainitse, mutta aikanaan varmasti itse kertovat.

Mutta kuntavaaleissa toki vielä monessa kunnassa tilaa kokoomuksenkin listalla. Jos siis ehdokkuus kokoomuksen riveissä kiinnostaa niin ottakaapa rohkeasti yhteyttä. Mielelläni autan hommassa eteenpäin ja muutenkin olen mielelläni avuksi kaikessa missä vain voin.

Lopellakin tarvitaan hyviä uusia kuntavaaliehdokkaita. Eli tervetuloa mukaan jos Lopen asiat ovat lähellä sydäntä. Hyville ehdokkaille on aina tilaa ja hyvä ehdokas on sellainen joka haluaa tehdä omasta kotikunnastaan tavalla tai toisella aiempaa paremman. Sellaisia mielelläni mukana näen.

Mutta siis rohkeasti vaan yhteyttä vaikkapa suoraan minuun puhelimella 050-512 2760 tai sitten sähköpostilla timo.heinonen (a) eduskunta.fi.

Nyt koti-iltaa jatkamaan ja huomenna sitten Keski-Suomeen. Se on Sorateiden Grand Prix. 

 

Kommentit