EU-vaalikuume nousee.

Blogi, maanantaina 14.04.2014

Tänään hieno päivä Hämeessä. Saimme tänään Hämeeseen vieraaksemme Suomen kokeneimman Europarlamentaarikon eli Eija-Riitta Korholan. Hämeenlinnan Reskalla Cafe Emiliassa järjestetty tilaisuus veti kivasti väkeä paikalle ja keskustelukin vilkasta. Itse olen luvannut auttaa ihan jokaista kokoomuksen eurovaaliehdokasta ja tänään oli Eija-Riitan matkassa. Itse aikanaan paremmin sain tutustua häneen Kokoomuksen varapuheenjohtajakiertueella 2008 kun Suomea yhdessä kiersimme. Eija-Riitan korkea asiaosaaminen teki silloin vaikutuksen ja tänäänkin hän puhui oikeista Eurooppa-asioista ja EU:n päätösvaltaan kuuluvista asioista eikä lähtenyt sille linjalle mille moni EU-ehdokas sortuu. Eli puhumaan kuntavaalien ja eduskuntavaalien asioista siis asioista joista ei todellakaan europarlamentissä päätetä. 

Eija-Riitta Korholalla on vahvat näytöt Europarlamentistä ja hänen arvostuksensa on korkealla niin Suomessa kuin koko Euroopassakin. Ja totta kai tulokset ja läpimurrotkin puhuvat puolestaan vakuuttavaa kieltään. Eli hyvin voin teille kaikille suositella erinomaisesta ehdokasjoukkueestamme myös Eija-Riittaa. Ihmisenäkin miellyttävä ja mukava ja poliitikkona taitava ja yhteistyökykyinen.

Tänään Eija-Riitan kanssa siis Hämeenlinnassa ja olikin mukava huomata, että myös minun mainokseni tilaisuudesta oli saanut paikalle monta tuttua kasvoa ja tukijaani. Ja monta hyvää keskustelua ja terveisiäkin eteenpäin vietäväksi.

Mutta kurkatkaapa lisää Eija-Riitasta täältä: www.korhola.com ja kaikki ehdokkaamme löydätte kampanjamme sivuilta: www.kokoomus.fi. Ja mielelläni olen avuksi myös oman ehdokkaan etsinnässä. Eli kysyäkin saa 🙂

Eurovaalikiertueemme jatkuu jo keskiviikkona. Tänään saimme ehdokasjoukkoon mukaan myös Tapani Mäkisen Vantaalta ja keskiviikkona sitten hänkin mukana jo tositoimissa kun Kolmen Sepän Aukiolla EU-vaalien yksi päätapahtuma kun Suomeen saapuu vieraaksemme EPP:n kärkiehdokas komission puheenjohtajaksi eli Jean-Claude Juncker. Paikalla myös pääministerimme Jyrki Katainen ja itsekin mukana talkoissa. Tervetuloa mukaan siis keskiviikkona 16.4. klo 12.30-13.00 Kolmen Sepän patsaalle.

….

EU-vaalikiertueelta sitten suuntasin kahvitauon jälkeen Hämeenlinnan Raatihuoneelle HHT-akselin puheenjohtajapalaveriin. Kävimme läpi alueemme yritysasioita ja myös Hämeen Ammattikorkeakoulun uudistusta. Mielenkiintoinen porukka ja voi hyvin todeta, että aikamoinen alue meillä yhdessä maamme parhaalla kasvualueella. Ja hienoa, että liikenneministeri Henna Virkkunen on nyt viemässä maaliin myös pitkään väännetyn Helsinki-Tampere -pääjunaradan perusparannuksen ja lisäraideparin rakentamisen. Rakentaminen alkaa jo ensi vuonna ja samalla laitetaan kuntoon myös Riihimäen Rautatieasema ja tehdään siitä mm. esteetön. Paljon sai siis junia radalla kulkea ja useampikin liikenneministeri mennä kunnes asia maaliin saadaan. Mutta hienoa, että Virkkunen sen nyt lopulta tekee.

Hämeenlinnasta sitten Janakkalan kautta Riihimäelle ja illaksi Lopelle. Illalla vielä kotiyhdistykseni eli Lopen Kokoomuksen kevätkokous. Tutustuimme kokoomuslaisten kanssa Lopen uusimpaan päiväkotiin eli Kirkonkylän Muksumäkeen. Hieno talo ja nyt jo täynnä elämää. Varhaiskasvatuspäällikkö Tarja Ojanen kertoi talon ensimmäisistä kuukausista ja hieman myös päivähoitomme tulevaisuuden tilanteesta. Ja myös keskustelua Launosten ja Läyliäisten eskaritalojen rakentamisesta. Onnistunut kokous ja hyvä henki. Siitä se meidän juttu on jo monta vuotta lähtenyt.

Nyt kello jo 22.49 ja aika kiittää tästä Eurovaalipäivästä. Huomenna jatkamme.

Kommentit