EU-vaaleja kohden. Än-yy-tee-nyt!

Blogi, lauantaina 05.04.2014

Tänään sykähdyttävä päivä monessakin mielessä. Jyrki kertoi tänään julki sen, että ei enää jatka puolueemme puheenjohtajana. Kun se nyt ääneen sanottiin niin se tuntuu. Sykähdyttää. Päälimmäisenä kiitollisuus Jyrkille ja hänen tekemiselleen. Ja hän ei jätä alamäessä olevaa puoluetta vaan puolueen joka on jälleen nousussa ja puolueen joka on voittanut hänen johdollaan kaikki käymänsä vaalit. Eduskuntavaalit useamman kerran, olemme nousseet Suomen suurimmaksi puolueeksi, olemme Suomen suurin kuntapuolue, olemme Suomen suurin Eurooppapuolue ja olemme nostaneet yhdessä Sauli Niinistön maamme presidentiksi. Tämä kaikki on tehty Jyrki Kataisen johdolla. Kiitos Jyrki.

Tänään starttasimme aamusta Eurovaalikampanjamme. Ensin Riihimäellä mukava tilaisuus Suomen Parhaaksi Leipomoksi kisaavassa Laurellin Leipomossa. Väkeä hyvin paikalla ja hyvä tunnelma. Ja Euroehdokkaistamme avajaisissa mukana myös Sirpa Pietikäinen ja myös Lisa Suonio-Ahtisaarenkin tiimiä. Ja ennen muuta hyvää keskustelua ja mukavia tapaamisia.

Sitten juhlia ympäri Suomen ja illalla suuri vaalijuhla Helsingissä. Niin ja siinä välissä kävin vielä katsastamassa Seiterän Tivolin upean uuden Extreme karusellin. Seiterä on kasvanut huikealla tahdilla ja tänä kesänä ennätys suuri karavaani ja ennätys suuri kiertue. Perheen kanssa aikaa tivolissa menikin aikalailla. Ja hauskaa oli.

 

Kommentit