Ensimmäinen Timon Toisenlainen Tilaisuus sinetöi toisenkin – Ilta Hämeenlinnassa täytti kaikki odotukset

Uutiset, maanantaina 22.11.2010

Kansanedustaja Timo Heinosen uusi Timon Toisenlainen Tilaisuus yllätti järjestäjät itsensäkin posiitivisesti ja näin ensimmäinen tilaisuus sinetöi jo jatkonkin. Eevan Toiset Kengät –kenkäkaupassa järjestetty tilaisuus keräsi kaupan viimeistä paikkaa myöten täyteen ja kauppa kävi ja juteltavaa riitti.

– En oikein uskaltanut hirveästi tältä illalta odottaa. Aivan uudenlaisia juttuja politiikan saralla, mutta yrittänyt ei kuitenkaan koskaan laiteta. Ja tällä kertaa kaikki odotukset täyttyivät ja ylittyivät moninkerroin. En edes muista koska ilta olisi ollut näin antoisa, kiitteli Timo Heinonen illan jälkeen.

Meri-Tuulia Huurresalo ja Lopen Kokoomuksen sihteeri Tiina Seppälä vastasivat illan järjestelyistä yhdessä kauppiaan Eeva Räsäsen kanssa. Herkkujen lisäksi väkeä hellittiin myös erikoistarjouksin ja upean lisän iltaan toi meikkitaiteilija Sanna Liljamon vierailu illassa.

– Sanna teki sellainen nopean pikkujoulumeikin ja kertoi hieman niksejä ja juttuja. Naisia oli koko ajan ympärillä niin paljon, että eihän minulle meinanut katselupaikkaa löytyä, nauroi Timo Heinonen.

I Timon Toisenlainen Tilaisuus oli avoin kutsutilaisuus 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle ja paikat menivätkin kuin kuumille kiville.

– Ilta osoitti sen, että erilaisille tilaisuuksille on tilausta. Paneelikeskustelu ja tupaillat vetävät toisia ja toiset taasen haluavat tällaisia hieman erilaisia juttuja. Nyt jo päätimme ainakin kaksi seuraavaa tilaisuutta ja myös yhden miestenillan, paljasti Timo Heinonen.

Kommentit