Ensimmäinen etänä järjestetty Pizzaa ja Politiikkaa keräsi hyvän suosion – ”Kyllä näitä Teams-juttuja kannattaa järjestää koronan jälkeenkin”

Uutiset, sunnuntaina 19.04.2020

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen järjesti yhdessä Uudenmaan Kokoomusnuorten kanssa sunnuntaina 19.4.2020 historian ensimmäisen EtäPizzaa ja Politiikkaa -nuortenillan. Koronaviruksen takia etäyhteksillä järjestetty Pizzaa ja Politiikkaa ilta keräsi hyvin väkeä myös Uudenmaan ulkopuolelta ympäri Suomen ja keskustelu oli puolentoista tunnin ajan vilkasta. Uudenmaan Kokoomusnuorten Emma Holsti ja Heinosen eduskunta-avustaja Malin Anomaa sekä Hämeen Kokoomusnuorten Elisa Hyvärinen vastasivat illan järjestelyistä ja tällä kertaa jokainen sai takuuvarmasti kotipöydän ääressä juurikin sellaista pizzaa mitä itse halusi.

-Onnistunut juttu. Väkeä oli kivasti linjoilla ja keskustelu vilkasta monestakin eri aiheesta. Ja nyt jokainen sai sitten itse leipoa tai tilata juuri sellaista pizzaa mitä itse halusi. Taisi siellä joku vetää sillä perinteisellä Saarioisten mikropizzallakin ja silläkin juttu luisti, hymyili Timo Heinonen keskustelun päätyttyä.

Illan aikana keskusteluissa oli esillä niin koronakriisin hoito kuin lähestyvät kuntavaalitkin.

-Kyllä itse ajattelin niin, että nämä Teams-tapaamiset on niin hyviä juttuja, että nämä kannattaa jättää myös korona-kriisin jälkeen sellaiseksi uudeksi normaaliksi. Pizzaa ja Politiikkaa ja monet muut jutut totta kai palaavat mahdollisimman pian myös normaaleiksi ja sellaisina ne ovat parhaimmillaan, mutta kannattaa muistaa, että kaikilla ei aina ole mahdollista tulla paikan päälle. Silloin tällaiset etäjutut ovat erinomaisen hyviä ja myös silloin, kun halutaan saada nopeasti keskustelua yhteen eri puolilta maatakin tai vaikkapa eri puolilta maapalloakin, totesi Heinonen.

 

Kommentit