Ei elämä ole vuosia täynnä, vaan vuodet ovat elämää täynnä.

Blogi, lauantaina 15.02.2014

Herätty uuteen aamuun ja vuotta kokeneempana. Kiitokset jo lukuisista onnitteluviesteistä. Onnea elämässä tarvitaan joka päivä. Aamupala lasten tuomana sänkyyn nautittu ja aamun lehdet luettu. Jos nyt vaikka ulkoilemaan ja illalla sitten syntymäpäivää juhlistamaan elokuviin isommalla porukalla. Liittykääpä mukaan Verkatehtaalle kello 14.45 ja koko perheen voimalla. Leffana mainio kotimainen Risto Räppääjä ja Liukas Lennart.

Minä nautin tästä päivästä. 

Kiitos tuhannesti sadoista onnitteluista. 

Mukava päivä takana ja sellainen pikkupojan synttäripäivä eli lapsi sai päättää iskän synttäreiden ohjelmasta. Siispä leffaan ystävien kanssa Hämeenlinnan Verkatehtaalle ja isot popcornit ja pojanviikari Risto Räppääjä valkokankaalle. Sinikka ja Tiina Nopolan mainio Risto Räppääjä ja liukas Lennart taipui puolentoistatunnin leffaksi upeasti Timo Koivusalon ohjauksessa. Hyvää musiikkia ja hienoja tarinaan sidottuja lauluja Koivusalon tapaan ja täytyy kyllä antaa kehuja pääosannäyttelijälle eli Samuel Shipwaylle Ristona ja muillekin nimirooleissa olleille eli Sanni Paatsolle, Minttu Mustakalliolle, Vesa Vierikolle ja Riitta Havukaiselle. Samuel aivan loistava jokaisessa kohtauksessa ilmeineen ja eleineen ja myös Vesa Vierikko toisessa pääroolossa Lennartina tekee vahvaa työtä. 

Mainio ja hauska elokuva ja suositellaan siis koko perheen voimalla katsomaan menemistä. 

Ilta ei enää tuonut seuraa naisten upealle viestihopealle. Janne Ahonen ei onnistunut paluussaan mitalinarvoisesti olympialaisissa eikä Anssi Koivurannankaan liito riittänyt ensimmäistä hyvää hyppyä kauemmaksi. Harmin paikka. Noriaki Kasai oli kuitenkin kilpailun herra. 41-vuotias mäkikonkari hyppäsi upeasti hopealle tuplavoittajaksi hypänneen Puolan Kamil Stoch. Upeita hyppyjä hieman ailahteleviin tuuliin.

Mutta nyt siis illalla vielä penkkiurheilutukin ja päivällä nautittu metsänkin rauhasta. Ja linnutkin saivat lisää ruokaa suuren kuusen suojiin. 

Huomenna Ravintolapäivä. Löytyisiköhän jotain kivaa yllätyskohdetta Hämeestä?

 

 

Kommentit