Ehdokas numero 75 Numeron saanti -kahvit keräsivät hyvin väkeä

Uutiset, torstaina 15.02.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen Numeron saanti –kahvit keräsivät Riihimäen vaalitoimistoon yli 50 henkeä kakkukahville. Samalla vietettiin ehdokkaan 32-vuotissyntymäpäiviä.

– Vuosi tuli taas kokemusta lisää, hymyili Heinonen.

Riihimäen keskustassa parhaalla paikalla Hämeenkatu 38:ssa sijaitseva vaalitoimisto ja –kahvila Heinonen on kerännyt hyvin väkeä ja nytkin ihmisiä riitti koko kolmituntiseksi.

– Olin erittäin iloinen, että jälleen paikalla kävi paljon sellaisia ihmisiä jotka olivat nähneet mainoksemme ja tulivat tapaamaan minua ensimmäistä kertaa. Tukiryhmäänkin taisi liittyä puolenkymmentä uutta tukijaa nytkin. Mutta iloinen olin myös siitä, että paikalla kävi myös monta sellaista elämäni aikana tärkeäksi muodostunutta ihmistä, kiitteli Heinonen ja viittasi mm. rippipappiinsa Ilkka Juotteeseen ja Lopen pitkäaikaiseen nuoriso- ja liikuntasihteeri Sisko Keskitaloon ja monen muuhun kahvilla poikenneeseen.

Vettä myllyyn

Tukiryhmäläisistä osa muisti Heinosta myös pienillä syntymäpäivälahjoillakin. Pieni pilke silmäkulmassa. Riihimäkeläinen Jussi Hannula toi Heinoselle kahvimyllyn ja vesipullon. Todeten, että nyt ei muuta kuin ”vettä myllyyn”. Heinosen rippipappi Ilkka Juote toi Heinoselle päivän sanan jokaiselle vuoden päivälle ja toivotti voimia ja jaksamista monen muun kävijän tapaan.

– Kiitokset kaikille mukana olleille ja käynneille. Oli mukava iltapäivä ja lupaan tehdä parhaani jatkossakin, kiitteli Heinonen.

Riihimäen vaalitoimisto ja vaalikahvila on avoinna vaaleihin asti joka päivä shop in shop periaatteella ja tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin kahvipannu on kuumana. Lisäksi ensi viikon keskiviikkona 21.2. kello 11-13 paikalla on kansanedustaja Leena Harkimo ja Heinosen lisäksi hämäläisistä ehdokkaista Sari Rautio.

Kommentit