Eduskunta TV:n Vaaliextrat alkavat – Hämeenlinnalaisen kuntavaaliehdokas Elisa Hyvärisen pyöreässä pöydässä mielenkiintoisia vieraita

Blogi, keskiviikkona 03.03.2021

Kuntavaaleihin on noin puolitoista kuukautta aikaa ja nyt on hyvä paikka avata myös minun Eduskunta TV:n kuntavaalikanava. Vuosien ajan olen siis tehnyt omaa Youtube-kanavaa EduskuntaTV:n nimellä ja siellä nykyisin pääasiassa toimittaja Elisa Hyvärisen johdolla olemme keskustelleet ajankohtaisista politiikan jutuista. Kanavanihan on varmasti blogini tapaan yksi politiikkojen pitkäikäisimpiä, mutta aina on kiva keksiä jotain uuttakin.

Elisa Hyvärinen on siis kokoomusnuorten aktiiveja ja jo kahdessa eduskuntavaalikampanjassani isossa roolissa mukana ollut korkeakouluopiskelija Hämeenlinnasta. Turun Yliopistossa oikeustieteitä lukeva Elisa on todellakin politiikan suurkuluttaja ja -tekijä. Hänen kohdallaan ei enää voi puhua edes politiikanharrastajasta. Kokemusta Elisalla on niin kunta-, piiri- kuin valtakunnankin tasolta Kokoomuksen ja erityisesti Kokoomusnuorten eri tehtävistä ja lisäksi hän on toiminut jo pitkään verkkolehti Verkkouutisten toimittajana. Ruudun ääreen hänet on sitten tuonut tämä minun Eduskunta TV:ni ja täytyy sanoa, että siinäkin Elisa on erinomainen – voisi sanoa, että valmis vaikka tv:n ajankohtaisohjelmien juontajaksi ja tekijäksi.

Nyt tänään illalla aloitamme sitten kuntavaaleja kohti vievän Eduskunta TV:n Vaaliextra -sarjan. Ensimmäisessä jaksossa vielä minä olen vähän niin kuin juttua johdattelemassa ja puhumme mm. siitä miten Elisa nyt itse on ensikertaa kuntavaaleissa ehdolla kotikaupungissaan Hämeenlinnassa. Haluankin todella suositelle teille kaikille Elisaan tutustusta ja hämeenlinnalaisille myös äänestämistä. Poikkeuksellinen nuori ja osaava, lahjakas ja taitava. Elisan löydätte mm. täältä hänen Facebook-sivujen kautta ja myös täältä Elisan Kuntavaalit-sivujen kautta.

Tänään siis illalla ensimmäinen ensilähetys EduskuntaTV:n Vaaliextroista 3.3.2021 klo 18.00 Youtubessa ja Facebookissa. Ja tästä siis kuntavaaleihin 18.4.2021 asti joka keskiviikko yksi erikoislähetys ensitoistossa. Vieraat tulevat olemaan mielenkiintoisia ja Elisan haastattelut vielä mielenkiintoisempia. Malttakaahan odottaa ketä kaikki kokoomuksesta Elisan pyöreän pöydän ääreen oikein kutsunkaan ja tuonkaan. Luulen, että tästä sarjasta tulee yksi kuntavaalien seuratuimpia.

”Elisa Hyvärinen 21-vuotias oikkari ja toimittaja Hämeestä. Suurena intohimona politiikka”

Näin Elisa kuvailee itseään Facebook-sivuillaan. Erinomainen ja mainio ehdokas siis Hämeenlinnassa. Mutta vielä ehdit muuten sinäkin kuntavaaleihin ehdolle. Ehdokasasetteluun vielä aikaa vajaa viikko ja jos vähääkään kuntavaalit omassa kotikunnassasi tai kotikaupungissasi kiinnostaa ja houkuttaa niin laita ihmeessä minulle viestiä. Olen enemmän kuin mielelläni avuksi ja autan myös ehdokkaaksi mukaan pääsemisessä on sitten kotikuntasi Ivalo tai Hanko tai Hämeenlinnan tai Loppi. Avuksi ollaan. Yhdessä.

Lisään myös tämän ensimmäisen jakson Youtube-linkin tänne kotisivuilleni illalla, kun ensiesitys käynnistyy. Ja sitten seuraavassa jaksosssa 10.3.2021 klo 18.00 Elisan pöytään tulee Kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Lepomäki.

Kommentit