Eduskunta TV:n extrat Lopen Uupuneen laavulta – Nuorten Pizzaa ja Politiikkaa -ilta Hämeenlinnassa

Blogi, maanantaina 31.08.2020

Eduskunta TV:n syksyn kaksi ensimmäistä jaksoa kuvattiin meillä täällä Loppijärven rannassa. Lopen Uupuneen Laavulla juteltiin toimittaja ja ohjelmien extra-jaksojen juontajan Kati Kokkosen kanssa niin koronatilanteesta kuin ensi vuoden valtion talousarviostakin. Ensimmäinen jakso ajetaan ensi näytössä ulos Youtubessa tänään illalla kello 18.00 ja myös Facebookissa kansanedustajasivullani. Toinen jakso tulee sitten viikolla ja silloin ollaan Jurmottajien penkillä laavun mansikkakalliolla. Toisessa jaksossa keskustelemme mm. Valko-Venäjän tilanteesta, terrorismistä ja laajemminkin ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Olkaapa hyvä.

Kati Kokkonen ja Disney vierailivat Lopen Uupuneen Laavulla. Vierailun aikana valmistui myös kaksi jaksoa Eduskunta TV:n Extroja. Tänään illalla kello 18.00 niistä ensimmäinen ulos Youtubessa ja Facebookissa.

Eduskunta TV jatkuu sitten syksyn aikana eduskunnasta ja silloin juontajana ja toimittajana tuttu Eduskunta TV:n vakiokasvo Elisa Hyvärinen. Ja hieman uuttakin olemme Elisan kanssa sinne suunnitelleet. Palataan niihin sitten myöhemmin.

Kati Kokkosen kanssa keskustelimme erätulilla mm. korona ja taloudesta.

Tämä viikko alkoi ratsailla. Hunsalan kosteat niityt ja metsäpolut. Mukavaa menoa kauniissa alkusyksyn säässä. Nopeasti se kesä näyttää muuttuvan nyt syksyn säiksi. Lämmintä toki vielä riittää. Illalla sitten ohjlemassa vielä ylimääräinen Lopen kunnanhallitus ja tänään KH valitsee kuntaamme uuden Talous- ja hallintojohtajan ja sen perään sitten Hämeenlinnaan. Kansalliskerholla pidämme illalla Hämeen Kokoomusnuorten kanssa Pizzaa ja Politiikkaa -iltaa. Keskusteluissa varmasti ensi viikonlopun Kokoomuksen puoluekokous,

TikTok ja taas siellä jotain uutta 🙂

mutta myös ensi kevään kuntavaalitkin. Ja uskoisin, että myös politiikan kuumeneva syksy puhuttaa. Todella huolestuneena olemme saaneetkin seurata nyt pääministeri Sanna Marinin todellisen puolen esiinmarssia. Yllättävän rajua vastakkainasettelua oli Marinin esiintyminen lauantain Ykkösaamussa ja jopa enemmänkin ylimielistä. Nyt ei pitäisi kaivaa mitään poteroita vaan rakentaa laajaa yhteistä rintamaa, että selviämme tästä vaikeasta koronan toisesta aallosta ja pääsisimme tästä ehyinä ulos. Vastakkain asettelulle ei nyt soisi tilaa.

….

Mukava päivä takana ja ehdin aamusta ratsaillekin ennen kokous- ja työpäivää. Illansuussa vielä lyhyt kunnanhallitus, missä valitsimme Lopelle uuden talous- ja hallintojohtajan. Ja sitten ilta vielä Hämeen Kokoomusnuorten kanssa Pizzaa ja Politiikkaa -illassa. Askelmerkkejä kohti kuntavaaleja.

 

Kommentit