Edellä käyden – vammoista huolimatta. – Nöyrän kiitollisena otan Sotainvalidien ansioristin rintaani kannettavaksi

Blogi, torstaina 10.06.2021

Nöyrän kiitollisena avasin tällä viikolla Suomen Eduskunnassa kirjekuoren ja luin tiedon, että minulle on myönnetty Sotainvalidien ansioristi tunnustuksena sotainvalidien hyväksi tekemästäni työstä.

”Kun henkilön rinnassa on punavalkoraitaisessa nauhassa oleva valkoinen ansioristi, jonka keskellä on sotainvalidien tunnus eli lehväseppeleen ympäröimä katkennut kalpa, on se osoitus siitä, että hän on toiminut merkittävällä tavalla sotainvalidien hyväksi.”

Edellä käyden -vammoista huolimatta. Sotainvalidien Veljesliitto.

Kun tuon ansioristin puolustusministeri Antti Kaikkoselta sydämeni puolelle aikanaan saan laittaa niin teen sen vaariani, kapteeni, sotainvalidi Paavo Heikkilää muistaen ja kaikkia sotainvalideja kunnioittaen. Lupaan huolehtia osaltani, että muistot eivät himmene.

Iso kiitos kaikille jo saamistani onnitteluista. Niitä tuli yksin eilen yli 750 ja tänään tullut lisää. Niistä jokainen lämmitti mieltä ja muistutti, että tämä tehtävä mistä ansioristin sain on teille kaikille tärkeä. Lupaan jatkaa työtä viimeiseen naiseen ja mieheen asti. Maksamme yhdessä kunniavelkaa.

Tänään aamu alkoi perinteisillä Lopen Huoltoasemaparlamentien kahveilla. Tänään kahviteltiin aamusta ensin Läykän Nesteellä ja sitten perään Lopen Nesteellä. Munkkikahvit tekivät hyvin kauppansa ja juttua riitti.

Huomenna sitten jatkamme huoltoasemaparlamentien kahveja Jokiniemen Shellillä ja Launosten Paajasen Teboililla. Tervetuloa sinne aamulla!

Nyt suunnistan Riihimäelle. Tänään lupasin mennä vauhdittamaan hyvän ystäväni Anne-Mari Vallioniemen kuntavaalikampanjaa Kokoomuksen Kulmalle. Ameliin sain aikanaan tutustua opettajana toimiessani ja ystävyys on säilynyt sieltä asti. Aivan super tyyppi ja mahtavaa, että nyt mukana myös kuntavaaleissa. Nähdään Kokoomuksen Kulmalla kello 15-17. Paikalla myös Jessica Sonko ja toivottavasti myös muitakin Riihimäen Kokoomuksen ehdokkaita.

….

Ei Puputin kulmalla, mutta Kokoomuskulmalla

Riihimäellä on näiden kuntavaalien kampanjoinnit hoidettu Kokoomuksen Kulmalla. Riihimäen Kokoomuksen puheenjohtajan Jukka Mursulan johdolla Riihimäellä on tehty erittäin upeaa kuntavaalikampanjaa myös poikkeusaikoina ja koronarajoituksin. Hämeenmaa ja muut kaupat kielsivät koronan takia kampanjatilaisuudet kaupoilla ihan ymmärrettävästi ja siksikin piti etsiä muita paikkoja ja tapoja tehdä. Myös isot yleisötapahtumat peruttiin jne. Riihimäelle syntyi näin Kokoomuksen Kulma Hämeenkadun varteen minun vanhan vaalikahvilan paikalle ns. Saavalaisen taloon tai oikeastaan sen edustalle.

Tänään minut sinne kutsui kampanjoimaan entinen työkaverini ja ystäväni Anne-Mari Vallioniemi. Mukaan lähtivät sitten myös Jessica Sonko ja Jukka Mursula ja pian Kulmalla oli toistakymmentä kokoomusehdokasta kampanjoimassa ja juttelemassa ihmisten kanssa. Jakoon meni ilmapalloja, makkaraa ja monen monta kuppia kahvia ja myös hellepäivän takia mehuakin.

Erittäin onnistunut kampanjapäivän ilta ja täytyy toivoa, että Anne-Marille paikka valtuustoon avautuisi. Urheiluihminen isolla U:lla, mutta myös koulutuksen ja kasvatuksen ammattilainen ja myös erityisopetuksen vahva osaaja. Amelilla olisi todellakin annettavaa kotikaupungilleen myös päätöksenteossa. Vahva suositus siis Anne-Marille.

Tänään siis on mukavia kohtaamisia piisannut. Aamulla nuo meidän kaksi ensimmäistä Huoltoasemaparlamenttien Vaalikahvitilaisuutta ja sitten Lopen Vaalikahvilla ja illansuu Riksussa. Homma alkaa mennä ns. isolle.

Huomenna aamulla jatkamme Rusin Antin muistoa ja elämäntyötä kunnioittaen huoltoasemaparlamenttien parissa. Tervetuloa siis aamusta Paajasen Teboilille ja myös Jokiniemen Shellille. Kokoomus kuuntelee!

Tänään laitettiin hommaa isommalle yhdessä Anne-Mari Vallioniemen kanssa Riihimäen Kokoomuksen Kulmalla…

Ja paikalla oli lopulta toistakymmentä Riksun Kokoomuksen ehdokasta ja väkeä poikkesi helteisessä säässä hyvin.

Kommentit