Derya Özgun kansanedustaja Timo Heinosen avustajaksi

Uutiset, perjantaina 02.09.2016

derya özgun ja kati kokkonenRiihimäkeläinen Derya Özgün, 24, aloitti kansanedustaja Timo Heinosen avustajana syyskuun alussa. Kaupunginvaltuutettuna ja sivistyslautakunnassa kotikaupungissaan toimiva Özgun on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteriksi hänen on tarkoitus valmistua ensi keväänä. Özgun jatkaa Kati Kokkosen tekemää työtä ja tuo Heinosen tiimiin lisäksi kansainvälisen politiikan osaamista.

– Hämeenlinnalainen Kati Kokkonen teki erinomaisen vuoden työrupeaman avustajanani ja jatkaa nyt kauppatieteiden opintonsa suunnitellusti loppuun yliopistossa. Derya Özgun on ollut taasen nuoresta iästään huolimatta mukana politiikassa jo pitkään ja tuo ryhmäämme hyvää uutta osaamista, kertoi kansanedustaja Timo Heinonen.

Özgun on asunut koko ikänsä Riihimäellä, mutta käynyt koulunsa ruotsinkielellä Hyvinkäällä ja Helsingissä. Helsingin Yliopistossa Özgun on opiskellut pohjoismaisiakieliä ja toista kotimaista kieltä.

– Viime syksyn olin Lontoossa töissä Liberal Democrats puolueen kansainvälisessä toimistossa. Lontoossa tehtäviin kuului mm. yhteydenpito puolueen kansainvälisiin kumppaneihin ja suurlähetystöihin, kertoi Derya Özgun ja Heinonen pitääkin arvokkaana Özgunin osaamista kansainvälisessä politiikassa.

Kansanedustaja Timo Heinonen tekee eduskunnassa työtä erityisesti ulko- ja turvallisuuspolitiikan parissa sekä talous- ja veropolitiikan parissa.

Kommentit