Cheerleadingin SM-kilpailut Helsingin Jäähallissa – Lahjakkaita nuoria ja supertaitavia aikuisia taas valmiina maailmaa valloittamaan

Blogi, lauantaina 14.12.2019

Cheerleadingin vuosi 2019 huipentui tänään Suomen mestaruuskilpailuihin Helsingin Jäähallissa. Vuotuinen lajin ehdoton päätapahtuma keräsi yhteen kaikki lajin parhaat SM-karsintakilpailujen kautta ja myös valtavan määrän yleisöä. Tunnelma oli upea ja ainutlaatuinen. Itseasiassa aivan erityinen senkin takia, että kaikki kannustivat kaikkia ja elivät jokaisessa esityksessä täysillä mukana!

Kaikki huusivat: Sininen – ja Valkoinen!

Hallilla sanottiinkin, että SM-finaalipäivän aikana paikalla ovat kaikki: Suomen huiput ja tiensä finaaliin selvittäneet SM-tason joukkueet ja sitten vielä katsomossa varmasti lähes kaikki cheerleadingin harrastajat, ystävät ja perheenjäsenet jokainen kannustamassa suosikkejaan ja kaikkia suorittajia. Tunnelma oli muuten sen mukainen ja tuntui, että yhteishenki oli hyvä ja lajiperhe eheä. Oli upea saada olla Valtion Liikuntaneuvoston jäsenenä seuraamassa finaalia ja aistimassa myös tunnelmaa ja elää hetki näiden taitavien urheilijoiden tärkeässä kisapäivässä mukana.

Cheerleadingin SM-katsomon tunnelma oli kyllä ainutlaatuinen ja upea. Voi hyvin sanoa, että se täytyy itse kokea paikan päällä. SM-finaalihan myös televisioitiinja koostelähetys kilpailuista on katsottavissa jälkikäteenkin, mutta olihan se paikanpäällä aivan erilaista. Huikea päivä ja upea kokemus. Kiitos vielä Cheerleading Liitto ja Riikka Taivassalo! Ensimmäinen kerta paikanpäällä ja voin sanoa, että ei varmasti viimeinen.

..

Nyt jo ilta. Kovin on pimeää. Tänään kollegani ja ystäväni Antti Rantakangas siunattiin haudan lepoon. Sytytän vielä kynttilän Viertolan kodin pöydälle. Paljon muistoja, hyviä muistoja ja hetkiä. Ne jäävät muistoiksi matkalle eteenpäin.

Kommentit