Cheekin jäähyväiskiertue Hartwall Areenalla – Täältä sinne…

Blogi, lauantaina 26.05.2018

Tänään oli hieno ilta kun sain olla mukana Hartwall Areenalla Cheekin Täältä sinne -kiertueen keikalla. Cheekiin alias Jare Tiihoseen sain aikanaan tutustua, kun hänestä tuli minun Kulttuurikummini. Sen jälkeen on nähty ja koettu monenlaista ja oltu mukana monessa. Hienoja muistoja, jotka muistaa loppuelämänsä.

Upea jokaista juttua myöten tarkkaan suunniteltu keikka. Mutta kuitenkin vahvaa tunnetta ja mukanaoloa. Harva artisti pystyy tällaiseen läsnäoloon ja huomioon ja ennen muuta huomioimiseen. Jokainen on Jarelle se tärkein kuuntelija ja fani ja varmasti siinä osaltaan myös selitystä sille, että hän on tehnyt paljon sellaista mitä kukaan muu ei Suomessa ole koskaan tehnyt ja saa nähdä tuleeko koskaan enää tekemään. Miten se Cheek lauloikaan: Ota mallia, tee niin kuin mä! Tänään lämppärinä olikin LiigaMusicin ensimmäinen oma kiinnitys kun hallin tunnelmaa nostatti superlahjakas Lukas. Tästä kaverista kuullaan vielä lisää.

Areenalla tänään täysitupa ja oli ihana saada mukaan myös rakas kummityttö Venla. Venla täytti keväällä kahdeksantoista ja tänään oltiin yhdessä matkassa. Mukava reissu ja oli kunnia ja ilo saada olla mukana vieraana tällä keikalla.

Kesällä vielä toivottavasti jollekin keikalle mukaan ehdin ja sitten jäähyväiskeikalla Lahden kisamontussa ollaan totta kai mukana. Che-che-Cheeeek!

 

Kommentit