Cafe Feeniks täyttyi viimeistä paikkaa myöten – Riihimäen jouluhetkessä kaunis tunnelma

Uutiset, lauantaina 19.12.2009

Hyvinkää-Riihimäen alueen yhteinen Jouluhetki täytti Graniitin aukion Cafe Feeniksin viimeistä paikkaansa myöten täyteen. Kansanedustaja Timo Heinosen isännöimä joulutuuletus tehtiin rauhallisissa joulutunnelmissa kyttilöiden, glögin ja viulumusiikin parissa. Ja myös paikalle ehtinyt Joulupukki nostatti tunnelmaa ja kuunteli viimeisiä lahjatoiveita.

– Halusimme kokeilla tällaista hieman erilaista tilaisuutta ja erilaista aikaakin. Ylitti kaikki odotukset. Aivan ihana tunnelma ja erinomaisesti väkeä liikkeellä, kiitteli Timo Heinonen glögien jälkeen.

Heinonen kertoi paikalla piipahtaneen niin tuttuja kuin ohikulkijoitakin ja monenlaisilta eri reiteiltä. Osa tuli päättämään jouluostospäivää ja osa pysähtyi lauantai-illan lenkiltään. Ja myös tuuletettavaa paikalla piipahtaneilla oli.

– Kyllä monenlaisia terveisiä tuli ja moitteitakin, mutta myös kiitoksia. Lupasin mm. viedä viestiä eduskuntaan muutamista eläkekysymyksistä ja perheidenkin asioista ja muutama viesti ja ajatus tuli myös perustuslain uudistamisesta ja ulkopolitiikastakin, luetteli Heinonen illan keskustelun aiheita, mutta totesi monen keskustelun jo kulkeneen vain joulunkin tunnelmissa.

Riihimäellä järjestetty tilaisuus keräsi väkeä kivasti myös kaikista kolmesta naapurikunnasta ja moni toivoikin Jouluhetkelle jatkoa.

– No katsotaan. Jos tällainen tilaisuus jää mieliin ja sydämiin niin miksi emme kokoontuisi tulevinakin vuosina näin. Mutta nyt rauhoitutaan jouluun ja annetaan sitä aikaa toisillemme, totesi Heinonen.

Kokoomus järjesti joulun alla ympäri Suomen kymmeniä Joulutuuletuksia ja Riihimäen tilaisuus päätti kansanedustaja Timo Heinosen jouluglögikiertueen.

Kommentit