Blogini täyttää 13 vuotta – Yhteensä 4745 blogipostausta eikä yhtään päivää välistä

Blogi, sunnuntaina 24.02.2019

Jälleen vuosi kulunut. Tänä viikonloppuna siis jälleen blogini vuosipäivä. 23.2.2006 varasin timoheinonen.fi -domainin ja ryhdyin kirjoittamaan blogiani. Näin siis tulee täyteen 13 vuotta tuosta ja blogini on päivittynyt tänä aikana joka ikinen päivä.

Yhteensä siis 4745 blogiavausta (muutama ylikin) ja niissä paljon tapahtumia ja kuvia, muistoja ja hetkiä. Uskallan melkein sanoa, että tämä on yksi maamme pitkäaikaisimpia blogeja ja aivan varmasti säännöllisin.

Siitä kiitos kuuluu teille blogini lukijoille. Päivittäin arkena blogia käy lukemassa parhaina päivinä lähes puolitoistatuhatta lukijaa ja noin tuhat päivittäin. Ne ovat minusta kovia lukuja poliittiselle blogille. Kiitos teille kaikille!

Tällaisilta kotisivuni ovat näyttäneet vuosien varrella…

Olen halunnut edetä hieman omaa tietäni politiikan tekemisessä muutenkin. Tai ainakin etunojassa, Aloitin myös yhtenä ensimmäisenä kansanedustaja myös oman Youtube-kanavan pitämisen ja myös somen eri kanavat aika ahkerassa käytössä. Tärkeä osa työntekoani tänäpäivänä. Chat-vaalikeskustelut olivat oman aikansa edelläkävijöitä ja myöhemmin sitten Eduskunta Facebook Livet ja nyt myös FB-Parlamentin äänestykset. Olen siis osaltani yrittänyt madaltaa teistäkin jokaisen osallistumiskynnystä politiikkaan. Kysehän on kuitenkin meitä jokaista koskevista arjen asioista.

Blogini on nostattanut myös jo varmasti kaiken kaikkiaan satoja uutisia eri medioihin. Ja tätä blogia on tehty ympäri maailman Brasiliasta Nepaliin, Tansaniasta Etiopiaan, Venäjän Murmanskista Turkkiin jne. Ja viime vuonna  12-vuotisjuhlablogini tein olympialaisista Korean Pyeongchangista.

Ajattelin jatkaa blogiani huomennakin. Tästä on tullut niin kuin viime vuonna totesin minulle elämäntapa ja myös upea muisto itselleni lähinnä työelämäni, mutta myös osittain arkenikin tapahtumista ja hetkistä.

Katsoin, että täällä kotisivuillani on nyt yhteensä 6996 julkaisua eli blogien lisäksi uutisia ja kynästä kirjoituksiani, kolumneja, juhlapuheita ja muita puheita ja kaikki tallessa myös myöhemmin luettavissa ja arvioitavissa. Tässäkin olen noudattanut Iiro Viinasen oppia. Iiro nimittäin aikanaan opetti, että puhu niin, että voit seistä sanojesi takana myös huomenna ja tulevaisuudessakin.

Onnea siis blogilleni ja iso kiitos teille kaikille! Olemme tehneet Suomen ennätyksen ja rikkoneet jälleen rajoja! Jatketaan yhdessä eteenpäin.

Eilen illalla piipahdin ystäväni kanssa Läyliäisten Paroonissa. Janne Tulkilla siellä uuden kitaristinsa kanssa keikka ja nyt uutta päivää kohden. Linnut laulavat jo ulkona ja kevättä kohden menee siis luonto ja Heinonenkin.

Tältä blogini näyttää nyt helmikuussa 2019.

 

 

 

 

 

 

 

..

Kello 20.13. Päivä paketissa ja yöunien kautta kohti uutta viikkoa. Tänään eteenpäin myös hieman kevään vaalien juttuja ja myös ihan uusiakin juttuja. Varsinainen vaalikampanjaa alkaa vasta kolmen viikon päästä, mutta onhan tässä toki menty ns. vaalien välissäkin.

Ehdin tänään myös ratsaille. Teki tiukan viikon jälkeen hyvää nostaa muutamat myötälaukat. Metsässä vielä ihanan talvista ja vanha kapearaiteisen ratapohja Seppälän nurkilla tarjosi mitä parhaimmat fiilikset. Iso kiitos siis Teeba ja Tiina Seppälä. Huomenna uudella virralla aamusta Riihimäen Lukiolle ja ohjelmassa seuraava Kansanedustajien Kyselytunti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit