Blogini 8 vuotta!

Blogi, sunnuntaina 23.02.2014

Tänään tämä blogini täyttää kahdeksan vuotta. Kahdeksan vuotta sitten aloitin blogini kirjoittamisen ja siitä lähtien ole joka päivä joka vuosi blogiani kirjoittanut. Tästä on elämäntapa ja yksi tapa pitää yhteyttä teihin ja kertoa omien päivien lisäksi myös mielipiteistä ja ajatuksistani erilaisiin asioihin.

Blogini suosio yllätti minut jo vuosia sitten. Yli 1000 lukijan päivät olivat hetkessä arkipäivää ja blogini sai teistä monista säännöllisiäki, päivittäisiäkin, lukijoita. Lukijamäärä on pysynyt korkeana aina nämä kahdeksan vuotta ja päivittäin täällä käy lukijoita arkena viidestä sadasta aina yli tuhanteen lukijaan. Kiitos teille.

Ja kiitos myös palautteesta mitä annatte blogistani ja myös kommenteista liittyen kirjoituksiini. Kommentointimahdollisuus on nyt myös työn alla itse blogisivuille ja toivottavasti saan sen käyttöön tässä lähiviikkoina.

Yksi uutuus blogissani on nyt uudistunut navigointi. Eli nyt vanhatkin blogini löytyvät helposti uuden vuosiin ja kuukausiin perustuvan valikon kautta. Toivottavasti tämä helpottaa myös teidän blogini lukemista ja seuraamista ja myös vanhojen kirjoituksieni löytämistä.

Blogini 8-vuotisjuhlapäivän kunniaksi kutsun teidät kaikki halukkaat vieraakseni eduskuntaan kevään aikana. Laitan alkavalla viikolla tänne päivän tietoonne ja sen jälkeen voitte vierailulle ilmoittautua sähköpostilla suoraan minulle. Katsotaan millainen blogivierailu saadaan aikaan ja ehkäpä se on täytekakunkin paikka sen vierailun väelle.

Näin blogini aikanaan alkoi:

”Torstai, 23.02.06

Tänään varasin sitten itselleni virallisen kotisivuosoitteen www.timoheinonen.fi. Osoite pitäisi saada käyttöön aivan lähiaikoina ja sitten vähän myöhemmin sinne myös viralliset sivut.”

Nyt sunnuntain pariin. Tänään oli tarkoitus jatkaa selostajan töitä Lopella HF-Autohuolto SM-rallisprintissä kahden Mikkelin SM-rallipäivän jälkeen. Lopella kuitenkin sää ei nyt moottoriurheilua suosi ja tämän ”talven” sprintti on jouduttu peruuttamaan. Mutta ensi vuonna UA:mme täyttää 50 vuotta ja silloin uusi yritys juhlakilpailun myötä. Tämä harmillinen peruutus nyt kuitenkin avaa minulle vapaapäivän. Ehkä sekin tekee ihan hyvää tähän rakoon.

Kello 19.46 ja mukava vapaapäivä takana. Aika keväiseksi tämä sää jo mennytkin ja rallia ei siis tänään Lopella. Loppijärven rannalla pariin otteeseen, hetki Särkijärvelläkin ja ratsutallillakin. Siitä oli hyvä pyhäpäivä tehty. Kiitos vielä lukuisista blogi-onnitteluista. Muutamat aika yllättäviltäkin tahoilta. Blogini uusia lukijoita siis paljastuu koko ajan lisää. Kiitos teille.

Huomenna sitten maakuntapäivä. Käytän sen tällä kertaa Lounais-Hämeessä. Forssan kaupunginjohtajan Sami Sulkon kanssa tapaaminen ja yksi yritysvierailu ja hieman muutakin. Käytetään maanantai siis Forssan seudulla. 

Kommentit