Blogia 10 vuotta jokaikinen päivä – Suomen ehkä vanhin, mutta varmasti säännöllisin blogi

Blogi, tiistaina 23.02.2016

Tänään 23. helmikuuta tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä kun aloitin tämän blogini. Varasin helmikuussa 2006 kotisivuosoitteeni www.timoheinonen.fi ja aloitin julkisen päiväkirjani. Vuosien aikana sivuille on siis tullut uusi blogikirjoitus jokaikinen päivä kymmenen vuoden ajan eli yli 3650 blogiavausta erilaista asioista arkena ja pyhinä.

Blogin ja kotisivujeni ulkoasu tänään 23.2.2016.

Blogin ja kotisivujeni ulkoasu tänään 23.2.2016.

Iso kiitos kuuluu teille blogini lukijoille. Sivuni ovat saavuttaneet uskomattoman suosion ja parhaina päivinä blogiani käy lukemassa yli 1000 eri lukijaa ja sivua jaetaan tänä päivänä sosiaalisessa mediassa todella paljon. Kiitos teille kaikille.

Kaikki vanhat kirjoitukseni on siis edelleen täällä luettavissa ja mielipiteeni asioista myös jälkikäteen katsottavissa ja myös tarkistettavissa. Ja niin aika moni tekeekin ja hyvä niin.

Kotisivuillani on nykyisin jälleen myös säännöllisesti julkaistava videoblogi ja myös pidempiä haastatteluvideoita Ajankohtaisia Varttejakin löytyy Youtube-kanavan kautta. Mutta mikään ei voita tätä perinteistä kirjoitusblogiani.

kotisivut 2006

Kotisivut 2006 blogini aloittaessa

kaappaus kampanjatuotteet

Kotisivut 2008

Kotisivut 2008

Tänään siis onnittelen itseäni ja blogiani mistä on tullut minulle elämäntapa. Uskallan sanoa, että 10-vuotisena päivittäisenä bloginani tämä on Suomen ykkönen ja varmasti yksi vanhimmistakin edelleen toimivista blogeista.

Sivujen ulkoasu on hieman vuosien saatossa muuttunut, mutta sisällöt säilyneet. Ja uutena myös viime vuonna uudistetut sivuni aukeavat myös hyvin puhelimissa ja tableteissakin. Niistä muuten blogeja tänä päivänä luetaan kun kymmenen vuotta sitten blogiini tultiin kotikoneilta. Näin se maailma muuttuu, mutta blogini säilyy.

Jatketaan.

….

Kello 21.07 ja ilta tänään kotona. Loppuviikko nimittäin menee yömyöhään töissä ja liikenteessä ja halusin tämän illan varata lapsille ja perheelle. Ja hauskaa olikin.

Kiitos monista onnitteluista blogilleni ja kiitokset myös viesteistä miten olette tulleet aikanaan blogini lukijoiksi ja miten monet teistä päivittäin tätä seuraavat. Sellaiset palautteet lämmittävät mieltä. Ja tarinat jatkuvat kymmenen vuoden jälkeenkin.

Tuossa vieressä muutamia kuvakaappauksia vanhoista sivujeni ja blogini ulkoasusta ja nyt siis uusin ollut käytössä hieman toista vuotta. Ja nämä nyt siis myös tabletilla ja puhelimella helposti luettavissa.

Mielelläni muuten otan myös vastaan palautetta liittyen näihin sivuihini ja kehitysideoita ja kaikkea muutakin. Onhan nämä 10 vuoden aikana monella tavalla muuttuneet ja kehittyneet ja varmasti sitä tulee tapahtumaan jatkossakin. Toiveita ja ideoita otan siis mielelläni vastaan.

Tänään eduskunnassa pitkä ja perusteellinen kuuleminen puolustusvaliokunnan Hornettien suorituskyvyn korvaamishankkeesta. Jos jotkut ovat ehkä osittain palstatilaakin hakien arvostelleet puolustusvoimien ja ministeriön tiedotusta niin kyllä minä tässäkin annan ainakin reilusti kiitettävän numeron siitä miten meidät on pidetty suuren hankinnan eri vaiheissa informoituna ja ajantasalla. Jos joku muuta väittää niin puhuu muunneltua totuuttaa 🙂

Puolustusvaliokunnan jälkeen sitten valtiovarainvaliokunnan ensimmäinen kuuleminen lisätalousarviosta. Itse siinä eniten nyt emmin tätä lisärahan antamista Talvivaaran Terrafamelle. Pian sinne on vuodessa taas laitettu se 300 000 000 euroa eli juuri se sama summa kuin kankkulan kaivokseen mitä kaivoksen hallittua alasajo maksaisi. Ja pahaa pelkään, että puoli miljardia on sileenä ennen kuin kaivos toimii toivotulla tavalla ja toisaalta pohdin sitäkin toimiiko tällä tekniikalla koskaan. Voi olla, että vastaukseni lisärahoitukselle on osaltani ”Ei enää”. Mutta kuunnellaan nyt kaikki asiantuntijat ja pohditaan huolella mikä järkevää tehdä. Uskoni horjuu.

Huomenna eduskunnassa pitkä päivä ja illalla vielä kello 21.00 Ylelle A-Studioon puhumaan Puolustusvoimien harjoitussuunnitelmasta Eero Heinäluoman kanssa. Mutta sitä ennen on monenlaista. Huomiseen. Blogini kääntää sivun toiselle kymmenelleen.

Kommentit