Benin ja kumppaneiden kanssa Lahdessa.

Blogi, keskiviikkona 02.07.2014

Tänään vietettiin Lahdessa heinäkuun kuukausimarkkinoita ja totta kai Kokoomuskin mukana. Taisimme olla näilläkin markkinoilla ainoa puolue, mutta eihän se meitä haitannut. Lahtelaisehdokkaamme Francis McCaronin teltalla olimme tällä kertaa isommalla porukalla ja Lahden Kunnallisjärjestö oli Reijo Mäki-Korvelan johdolla puuhassa mukana. Ja saimme myös mukaan kollegamme Ben Zyskowiczin ja myös koko Hämeen kansanedustajaryhmämme oli paikalla. Siitähän sitä eloa jo yhdelle teltalle syntyikin ja sitten hieno edustus myös uusia eduskuntavaaliehdokkaitamme. Heistä erityisesti Asikkalan Tuomo Riihilahti toi teltallemme kesätunnelmaa haitarinsa kanssa ja hauskaahan meillä oli, mutta toki keskusteluissa vakavampiakin asioita niin vanhustenhoidosta kuin taloudestakin. Yleisesti ottaen ihmisillä kyllä erittäin hyvä käsitys maamme taloustilanteesta ja myös siitä, että nyt vain on yksinkertaisesti pakko tehdä vaikeitakin ratkaisuja ja päätöksiä talouden tasapainottamiseksi ja velkaantumisen taittamiseksi.

Lahden markkinoilla reilu kaksi tuntia meni hetkessä ja vielä jatkoimme hieman kauemmankin markkinatunnelmissa Ben Zyskowiczin ja lahtelaisehdokkaamme Sari Niinistön kanssa. Tuli kierretty markkina-alue vielä ja tavattua siinäkin useampikin äänestäjä ja toivottavasti tuleva uusikin äänestäjä. Ainakin monet tulivat juttusille ja hauska oli huomata, että Lahdessa nyt entistä enemmän myös heitä jotka varta vasten tulivat minua jututtamaan Etelä-Suomen mainoksen perusteella ja osa Some-mainonnankin kautta. Työ siis tuottaa tulosta ja työni myös siis huomattu. Kiitos siitä.

Kotimatkalle lähdimme Benin kanssa sitten Tuuloksen kautta. Matkalla pysähdyimme vielä extempore visiitille Kankaisten tilalle. Kertakaikkisen hieno paikka Tuuloksen ja Hämeenlinnan välillä Kymppitien varressa. Tunnelmainen kahvila tehty vanhaan navettaan ja siellä mukavia nuoria kesätöissä myymässä paikan oman leipomon herkkuja. Myös tilan marjoja myynnissä tämän kesän mansikoista omiin marjakuohujuomiin ja muihin. Niin Benin kuin minunkin kotiin lähti isot pussit tuliaisia ja totta kai Hyvää Suomesta ja Hämeestä -herkkuja. Käykäähän kurkkaamassa kun ajelette sielläpäin ja paikassa myös kotieläimiä ja hieno leikkipaikkakin lapsille. Ja tilan nuorten oma Karkkibasaarikin on makean ystävien taivas ja näkemisen ja maistamisenkin arvoinen. Ja tilan isäntäväki kertoi uusista suunnitelmista ja paikka tulee siis kehittymään jatkossakin niin kesäkahvilana ja myymälänä kuin juhlatilanakin. Jos paikka herätti mielenkiinnon niin kurkatkaapa: Kankaisten Tila.  

Hämeenlinnassa vielä kesäpäivä jatkui ja torilla mukava tunnelma. Ja yksi tapaaminenkin vielä siellä illansuussa ja nyt kotona. Tai siis näin kesällä mökillä. Loma jatkuu ja aurinkokin nyt illalla paistaa. Taidan laittaa saunan lämpiämään.

 

Kommentit