Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen perinteisellä KESÄRUNDILLA – ”Toreilla on kiva pylpyröidä kesäisin”

Uutiset, lauantaina 07.07.2012

Kansanedustajakaverukset Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen jatkoivat perinteeksi muodostuneita KESÄRUNDEJAAN jälleen. Heinäkuun toisena viikonloppuna kaksikko suuntasi Päijät-Hämeeseen Heinolan Maalaismarkkinoille ja mukaansa parivaljakko sai myös Kokoomuksen varapuheenjohtaja Anne-Mari Virolaisen. Leijonien järjestämillä markkinoilla riitti hellettä ja vilskettäkin.

– Väkeä oli todella hyvin liikkeellä ja paljon tuttujakin. Kummallekin, kertoi Timo Heinonen ajellessaan Lahdesta Riihimäen kautta kohti kotiaan.

– Jätin juuri Benin (Zyskowicz) Riihimäen Rautatieasemalle. Riihimäellä vielä kävimme kahvilla ja hieman kesäihmisiä jututtamassa.

Heinolan Kokoomus oli ainoa poliittinen yhdistys joka oli mukana Maalaismarkkinoilla ja Kokoomus saikin ansaittua huomiota ja kiitostakin.

– Kyllä moni tuli kiittelemään niin Beniä kuin minuakin siitä, että kierrämme ahkerasti kesätapahtumissa, mutta myös kokoomusta siitä, että kierrämme ja haluamme kuulla mitä mieltä ihmiset asioista ovat. Tämän hieman uudenlaista tapaa tehdä töitä, kertoi Heinonen ja paljasti Ben Zyskowiczin suorastaan rakastavan Suomen kesän tapahtumia.

– Nytkin Ben totesi useamman kerran, että mennään vielä hetkeksi pylpyröimään tuonne markkinaväen sekaan. Ja siellä niitä parhaita juttuja muuten kuuleekin.

Niin Ben Zyskowiczin kuin Timo Heinosenkin kesä on täynnä niin yhteisiä Kesärundi-kiertuepäiviä kuin lukuisia eri tapahtumia.

– Huomenna minä suuntaan Alastarolle kiihdytysautojen EM-kilpailuihin ja Ben Somerolle Evakkovaellukseen. Kalenterissa taitaa kummallakin olla vielä toistakymmentä markkina ja muuta tapahtumaa tässä suven aikana ja koko ajan niitä tulee lisää, nauroi Heinonen ja kertoi ajavansa pian kesämökilleen Lopen Loppijärven rantaan.

– Jos vaikka saunan laittaisin päälle. Ukkosta tuntuu olevan ilmassa.

Kommentit