Barkov vastaan Hattrick Laine – NHL Global Series™ -runkosarjasta. Oli hieno saada olla paikalla ja aistia tätä hienoa NHL:n tunnelmaa ja nähdä meidän huippupelaajat kotiboksissa.

Blogi, torstaina 01.11.2018

NHL:n kaksi huippujoukkuetta Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtasivat tänään Suomessa. Jäälle luisteli loistokkaan viime kauden jälkeen hieman tahmeammin tähän kauteen starttannut Petrik Laine. Ennen tätä iltaa nyt kolmatta kauttaan NHL-kauttaan pelaava Laine oli pelannut viisi peliä putkeen tehoilla 0+0. Alkaneen kauden 12 ottelussa hän oli tehnyt viime kauteen nähden vaatimattomat 3+2 tehopistettä. Kahdella ensimmäisellä kaudellaan Laine teki huikean kovat 64 (36+28) ja 80 (44+26) tehopistettä ja toki tälläkin kaudella mies vielä ehtii vaikka mitä. Itseasiassa viime kaudellakin tulos oli 12 pelin jälkeen vain 5+2 ja tulokaskaudella samassa tilanteessa 7+3.

Kolme maalia iltaan ja kotiyleisö heräsi! Hienoa Patrik! Hattrick Laine! 💪🏼🇫🇮

Panthersin riveissä kotikentällä pelasivat tänään kapteeniviitan niskaansa täksi kaudeksi saanut loistava Aleksander Barkov ja nelosketjun hyökkääjä Juho Lammikko. Panthersin kausi on alkanut kuitenkin aika alavireisesti ja joukkue on oman itäisen konferenssinsa viimeisenä kerättyään yhdeksästä ottelusta vaivaiset seitsemän pistettä. Panthersin Aleksander Barkoville merkattiin tänään yksi syöttöpiste.

Laineen Jets on avannut kauden keräämällä 12 ottelusta 15 pistettä, ja se on viidentenä Läntisessä konferenssissa. Jetshän nousi viime kaudella takaisin Änärin kärkikahinoihin, vaikka joukkueen tie Stanley Cup -taistelussa katkesikin alas Vegasia vastaan konferenssin finaaleissa.

Upea matsi 2018 NHL Global Series™ -runkosarjasta. Laine iski siis hattutempun ja näin Jets otti 4-2-voiton Floridasta. Oli hieno saada olla paikalla ja aistia tätä hienoa NHL:n tunnelmaa ja nähdä meidän huippupelaajat kotiboksissa. Ja meidän kanssa matsia katsomassa myös itse 8!

 

Kommentit