”Antakaa lasten kiipeillä puissa” – SuperPark saa lapset ja aikuisetkin liikkumaan ja temppuilemaan

Blogi, tiistaina 11.07.2017

Eilisen Särkänniemen Huvipuistopäivän jälkeen tänään olimme sitten samalla alueella SuperPark -sisäaktiviteettipuistossa.

SuperPark Särkänniemi on koko SuperPark-ketjun idean mukaan koko perheelle tarkoitettu liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Paikka tarjoaa siis liikunnan ja tekemisen riemua sisällä ympäri vuoden ja myös säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa oli ja on huomennakin suuret skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit etuperin ja takaperin voltteja ja kaiken maailman kieppeillä varten. Omalla pelialueella Game Arenalla sai ottaa toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin, baseballissa ja koriksessa. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin Tasavallan presidentin Sauli Niinistön kannustuksen muistaen eli annetaan lasten kiipeillä puissa :). SuperTrackilla pääsi haastamaan itsensä ja kaverinsa ja autoradallakin pelit liikkuivat puhtaalla lihasvoimalla eli aitoja oikeita polkuautoja.

Tilaa Tampereella on 3500m2 liikkua, pomppia ja temppuilla. Eli kyllä täältä tilaa ja tekemistä löytyy jokaiselle vai mitä….

Tampereella SEIKKAILU AREENA

Lasten trampoliinit
Polkuautoradat
Liukumäet
Kiipeilykortteli
SuperTrack

GAME ARENA

Pesäpallo
SuperBall
SuperStepper
Jalkapalloflipperi
Lätkätutka
Peliareena
Baseball
Frisbeegolf
PuttiGame
SuperJefu

FREESTYLE

Air Track -ilmavolttirata
Foampit (vaahtomuoviallas)
Lasten freestyle-alue alle 7-vuotiaille
Scootti- ja skeittiparkki
Trampoliinit
Permanto
Junnuparkki

Paikka mainosti itseään, että ”Tervetuloa SuperPark Särkänniemeen seikkailemaan, pelailemaan, testaamaan taitoja ja rentoutumaan monipuolisten lajien parissa. Rannekkeella voit liikkua vaikka koko päivän.” Ja tämä piti paikkansa. Tekemistä riitti lapsille, aikuisille ja mikä parhainta koko perheelle aamusta iltaan. Tuli vähän sellainen jouluinen fiilis, kun vanhakin nyt nuortui kuin lapsi leikkimään.

Niin ja erinomaista uutta tarjontaa lasten kesiin olivat uudet SuperCamps-leirit 7-12-vuotiaille. Ensimmäiset leirit olivat jo kesäkuussa ja sitten toiset elokuussa. Leirit haastoivat lapset ja nuoret liikkumaan, leikkimään ja temppuilemaan SuperPArkeissa, am­mat­ti­tai­tois­ten ohjaajien johdolla. Hieno lisä monen kesälomaan ja toivottavasti tällaiset yleistyvät ja leviävätkin.

Uudet SuperParkit aukeavat seuraavaksi yrittäjävetoisesti Hyvinkäälle Sveitsiin tänä syksynä ja Mikkelin Saimaa Stadiumiin ensi helmikuussa. Hyvinkäälle jo ensivisiitti suunniteltukin. Nykyisin SuperParkit toimivat jo entuudestaan Oulussa, Turussa, Vantaalla, Vuokatissa, Espoossa ja täällä Tampereen Särkänniemen alueella.

Vahva suositus ja tällaisia lisää! Annetaan lasten itse liikkua, hyppiä ja kiipeillä ja myös halutessaan vaikka vähän kisaillakin. Liput oli hotellilta 16€/liikkuja ja ovella näyttivät olevan 19€. Eli kuudentunnin liikunnalle ei paha hintakaan!

Hauska päivä ja lapsilla ja kunmitytöllä riitti menoa ja virtaakin. Aamulla jo ennen SuperParkia kävimme uimassa sellaisen rapiat kaksi ja puolituntia 🙂 Kesälomaa.

 

Kommentit