Anne Malinille tunnustusta Joentaan kyläpäälliköstä Lopen Uupunut

Uutiset, keskiviikkona 19.12.2007

Vuoden hämäläisenä kylänä palkitun Lopen Joentaan kylän kyläpäällikkö Anne Malin sai myös henkilökohtaista kiitosta työstään, kun hänet palkittiin vuoden 2007 Lopen Uupuneena. Malinin johdolla Joentaan kylä on vilkastunut ja ehostanut ilmettää ja valinta ei mennyt väärään.

– Kyllä nämä kaikki Joentaakse nyt menneet muistamiset ja kunnianosoitukset on menneet oikeaan osoitteeseen. Valtuustonpuheenjohtajana ja kotiseuturakkaana ihmisenä en voi muuta kuin olla tyytyväinen tällaisesta työstä, totesi Heinonen ja kertoi lähettäneensä eduskunnasta myös onnitteluadressin Malinille.

Malinin johdolla Joentaan kylä on saanut mm. katuvaloja, kevyenliikenteen yhteyden ja myös koulupihaa on ehostettu. Kaikki kuitenkin ennen kaikkea kyläläisten talkoovoiman turvin. Yhdessä tehden on myös syntynyt joka kesäiset Krouvin kyläpäivät, muinaismuistoalueen kunnostaminen ja moni muu kylän tapahtuma.

Malinin Lopen Uupuneeksi valinta oli tällä kertaa lähes itsestään selvyys. Joentaan puuhanainen sai annetuista äänistä lähes puolet muiden jäädessä lähes yksittäisiin ääniin. Himmeämmistä sijoista tällä kertaa kisasivat mm. Teuvo Zetterman ja Marko Tarkkala. Lopen Uupunut valittiin nyt jo 13. kerran.

Aiemmin Lopen Uupuneiksi on nimetty Antti Kallionpää, Sisko Keskitalo, Tarja Toivonen, Tuula Pirinen, Kalle Ainola, Seppo Kauhanen, Matti Kytömäki, Jorma Laurila, Juhani Rautiainen, Terttu Lilja, Onni Kontro ja Aarne Salonen.

Kommentit