Äideistä parhaimman sain… Hyvää Äitienpäivää!

Blogi, sunnuntaina 08.05.2016

Äitienpäivänä kalenterin pitää näyttää aina tyhjää. Tai oikeastaan täyttä, mutta vain äidille ja perheelle. Niin tänäkin vuonna ja mukava äitienpäivä onkin ollut. Rakkaan oman äitini ja lasteni Mummun ja Vaarin kanssa ensin tänä vuonna jo äitienpäiväaamiaisella ja päivällä vielä lounaallakin. Parasta yhdessäolon aikaa ja tärkeitä hetkiä niin minulle kuin lapsilleni kuin varmasti mummullekin. Ja onhan ne tunnelmarikkaita hetkiä kun pienet lapset saavat antaa itsetekemänsä kortit ja lahjat omalle äidilleen. Niitä ilmeitä ei varmasti unohda niin lahjan saajat kuin antajatkaan.

1974_timon_odotusta148

Tässä Äitini minua vasta odottaa ja odottaa muuten Pekkalassa eli nykyisellä meidän omalla mökillämme Eija ja kummitätini kanssa.

1975_kastetilaisuus155

Ristiäisissäni Äitini sylissä. Kuvassa myös isänä ja veljeni ja kummini Liisa ja Pentti Kauppi.

1976 timon_1v_juhlat038

1 vee eli helmikuussa 1976 äidin kanssa kynttilää puhaltamassa.

1976 timon_1v_juhlat042

Ja koko perhe synttäripotretissani 1976.

1976_137

Kalalammikolla eli nykyisellä Kalamyllyllä samana kesänä. Kalamylly muuten avautui jälleen äitienpäivänä eli hyvää ja takuutuoretta lohta saatavana kantatie 54:n varresta jälleen koko kesän.

1979 Matin ensimmäinen kouluaamu

Ja tässä rakas äitini lähettämässä isoveljeäni kouluun Viertolan muiden lasten kanssa. Minä tuossa äidin käsipuolessa vielä alaikäisenä kouluun 🙂

Äitienpäivän iltapäivää sitten vietimme vielä oman perheen kanssa Loppijärven rannassa. Pekkalaan koottiin pieni salibandymaali ja minä putsailin rännejä 🙂

Ja hienon äitienpäivän kruunasi sitten jääkiekko-ottelu Suomi – Saksa ja taisi Patrik Laine antaa omalle äidilleen tänään myös sellaisen lahjan mitä ei äiti unohda. Nuorukainen iski jälleen pari maalia ja nousi jo Jaromir Jagerin 18-vuotiaana tehtyjen maalien -ennätyksen rinnalle. Ja siis takana vasta kaksi matsi ja varmasti vielä maaleja lisää siis tulossa. Huikea kaveri tuo Patrik! Ja näyttää entistä vahvemmin siltä, että saamme kesällä myös maahamme ensimmäisen NHL:n ykkösvarauksen. Ei taida kukaan edes maailman kovimmassakaan jääkiekkosarjassa jättää käyttämättä tällaista kaveria valintatilanteessa. Huikea.

Huomenna sitten tiukan työviikon pariin. Viikkoon mahtuu ensin kotikunnan maanantain valtuustoseminaari ja sekin Hämeessä eilisen blogini hengessä – Olemme jo perillä – ja sitten päivällä piipahdan myös vieraana Marsalkka Mannerheimin Metsästymajan virallisella Kevätlounaalla. Viikkoon mahtuu myös hieman agilityä, serkunpojan Suomenmestaruuskahveja, välikysymystä, kyselytuntia ja Petterin puheenjohtajakampanjaan ja viikonloppuna sitten vaalitiimini reissua. Onhan siinä taas yhdeksi viikoksi juttuja.

Kommentit