90. juhlavuosi alkamassa – Timo Heinonen jatkaa juhlivan Lopen kokoomuksen puheenjohtajana

Uutiset, keskiviikkona 26.11.2008

Lopen Kokoomuksen puheenjohtajaksi valittiin yhdeksännelle kaudelleen kansanedustaja Timo Heinonen. Syyskokous valitsi samalla varapuheenjohtajaksi jatkamaan Samppa Jaro ja uutena sihteeriksi Tiina Seppälän ja taloudenhoitajaksi Johanna Nikkola. Lisäksi hallitukseen valittiin Saija Grönholm, Yrjö Kassari, Juhani Rautiainen, Jarno Hatakka ja uusina Sanna Kallela ja Vesa Pesonen.

– Minun aikanani ei koskaan ole tavallisessa syyskokouksessa ollut tällaista väkimäärää. Eikä toisaalta hallituksemme ole herättänyt tällaista kiinnostusta. Tietenkin se tuntuu hyvältä ja antaa intoa jatkaa hyvää yhteistyötä jatkossakin, totesi puheenjohtajana jatkamaan valittu Timo Heinonen ja kertoi, että yhdistyksen jäsenmäärä on viimeisten vuosien aikana kasvavat myös tasaisesti.

Kunnantalolla järjestetyssä syyskokouksessa käsiteltiin myös Lopen kokoomuksen toimintasuunnitelma vuodelle 2009. Alkavaa vuotta tulee värittämään Lopen kokoomuksen 90-vuotisjuhlat. Lopen kokoomus perustettiin maamme ensimmäisten kokoomusyhdistysten joukossa 26.1.1919. Lopella viralliset juhlallisuudet järjestetään ystävänpäivänä 14.2.2008.

– Juhlapäivään kuuluu kunniakäynti perustajajäsentemme haudoilla, juhlakokous ja vastaanotto Lopen valtuustosalissa ja iltajuhla ja ohjelmallinen juhlaillallinen Timjamissa, kertoi Heinonen.

Juhlavuosi tulee näkymään myös muussa yhdistyksen toiminnassa. Vuoden aikana kokoomus järjestää mm. perinteiset kevätkahvit ja jatkaa viime vuonna ensi kertaa järjestetyn Lopen Sininen Vappu-tilaisuuden järjestämistä Yrjö-Sakari Yrjö-Koskisen patsaalla. Lisäksi kokoomus osallistuu kesällä Perunankukkapäiville ja järjestää erilaisia muita tilaisuuksia ja luottamushenkilökoulutusta alkavan vuoden aikana.

Kommentit