9 vuotta blogia joka ainoa päivä – Blogini suosio yllättänyt

Blogi, tiistaina 24.02.2015

Eilen tuli kuluneeksi tasan 9. vuotta siitä kun aloitin tämän blogini pitämisen. Helmikuussa 2006 avasin kotisivuni ja 23. päivänä sitten kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni. Muistan kuinka nopeasti sivuni alkoi kerätä teitä lukijoita ja normaalimäärä tänä päivänä jo reilusti yli 500 arkipäivässä ja monesti rikomme myös tuhannen vierailijan ja lukijan määrän päivässä. En tarkkaan tiedä mikä on yksittäisen päivän ennätys, mutta pitkälti toistatuhatta joka tapauksessa. Sellaisia kirjauksia kävijämääristä muista monia.

Näin blogini aikanaan alkoi:

”Torstai, 23.02.06
Tänään varasin sitten itselleni virallisen kotisivuosoitteen www.timoheinonen.fi. Osoite pitäisi saada käyttöön aivan lähiaikoina ja sitten vähän myöhemmin sinne myös viralliset sivut.”

Tällaisilla sanoilla avasin blogini 9 vuotta sitten. Sen jälkeen olen tänne päiväkirjaani kirjoittanut jokaisena päivänä ympäri vuosien. Blogista on tullut minulle osa elämääni ja tärkeä osa tätä kansanedustajan työtäkin. Tämä blogi on aito päiväkirja missä kerron niin arjen tapahtumista kuin ajatuksistani ja mielipiteistänikin. Lisäksi Kynästä sivulla olen julkaissut saman ajan mielipidekirjoituksia ja kolumneja ja näin sivuista on kehittynyt eläväinen kokonaisuus.

Kotisivujeni ulkoasu julkistettiin muutama viikko. Sivut teki aikanaan kaverini Sebastian Kurtz ja hän on sivujen ulkoasua muuttanut näiden vuosien aikana muutamia kertoja. Nyt nämä uudet sivut taipuvat tietokoneiden näyttöjen lisäksi myös tableteille ja puhelimiin ja uudistus onkin lisännyt kävijämääriä mukavasti. Ja myös palautteen määrää ja sitä joka päivä toivonkin kirjoituksistani saavani.

Nyt tiistai aamu ja lähtö Lopen Läyliäisiin. Siellä tutustun aamusta uuteen Suomen energiapiheimpään omakotitaloon ja sitten eduskuntaan tv-haastatteluun ennen valiokuntia. Mutta haluan vielä kiittää teitä kaikkia blogini lukijoita. Teitä jotka käytte täällä joka päivä ja teitä jotka piipahdatte silloin tällöin. Keksin jotain pientä kiitosta teille tässä lähiaikoina.

Janakkalan Lukiosta kolme fiksua nuorta miestä tänään haastattelemassa minua viestinnästä ja esiintymisestä. Mukava tuokio lukiolaisten kanssa.

Janakkalan Lukiosta kolme fiksua nuorta miestä tänään haastattelemassa minua viestinnästä ja esiintymisestä. Mukava tuokio lukiolaisten kanssa.

Kello 16.12 ja nyt hetki työhuoneessa. Juuri tapasin nämä kolme nuorta miestä Janakkalasta. He ottivat yhteyttä minuun ja halusivat tehdä haastattelun esiintymistaidon ja puheviestinnän kurssilleen. Mukava tuokio eduskunnan Keltaisessa huoneessa ja toivottavasti pojat saivat itselleen hyvän materiaalin kouluun. Sen voin ainakin sanoa, että superhienosti asiansa hoitivat ja olivat talomme arvonmukaisesti pukeutuneet yms. Fiksuja nuoria kertakaikkiaan.

Aamulla jo aiemmin teimme Elina Tervon kanssa nauhoituksen Ilta-Sanomien Netti-TV:hen liikunnan ja urheilun rahoituksesta ja myös hieman sportista muutenkin ja suomalaisesta ruuastakin. Linkkaan jutun tänne kun saavat sen valmiiksi ja jakoon.

Ja sitten takana jo aamuinen piipahdus tuolla energiapihillä talolla Läyliäisissä ja ulkoasiainvaliokunnan kokouskin. Nyt hetki aikaa huoneessa. Juuri puhuin Irakin koulutusoperaatioon osallistumisesta salissa selonteon lähetekeskustelussa. Minusta on ehdottoman tärkeää, että sotilaittemme ns. omaturva nyt varmistetaan ennen kuin yhtään sitoumusta Irakiin päin tehdään. Ymmärrän sen, että nyt tässä edetään näin päin ajallisista syistä, mutta jos omaturvassa ja voimankäytössä yms. ilmenee pienikin epävarmuus niin Valtioneuvoston tulee tehdä eduskunnan pian antamasta myönteisestä lähtökohtapäätöksestä huolimatta kielteinen päätös. Näistä asioista ei voi tinkiä edes vakavimpienkaan asioiden edessä. Voisin tähän palata lähiaikoina.

Nyt kuppi kahvia ja työt jatkuvat.

Niin ja tässä vielä hieman jotain uuttakin… POLITIIKAN VÄRISUORA TV ja ensimmäinen jakso.

….

10346624_10153133018601670_6625374947560211944_nEduskunnassa ilta ja sitten vielä Solar Filmsin 20-vuotisjuhlaan. Hieno juhla alkoi Luokkakokous leffan ensi-illalla ja sitten jatkui juhlalla. Oli hieno ja kunnia saada olla mukana ja valtavasti tuttuja niin leffojen kuin teatterinkin saralta paikalla. Ilta siis meni todellakin hetkessä. Iso kiitos vielä Markus Selinille hienosta urasta ja juhlasta ja Aku Hirviniemelle ja kumppaneille hauskasta leffasta. Taitaa tulla tästä vuoden katsotuin. Mutta nyt kello 23.03 ja kotia kohden. Huomenna aikainen herätys ja kolmen valiokunnan keskiviikko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit