”Pizzaa ja politiikkaa”- nuorten ilta keräsi hyvän suosion

Uutiset, keskiviikkona 22.10.2014

Riihimäellä järjestetty nuorten teemailta ”Pizzaa- ja politiikkaa” keräsi suuren suosion. Kaupungin keskustan pizzeriassa järjestetty tilaisuus keräsi kaiken kaikkiaan noin 20 riihimäkeläistä nuorta kuulemaan ja keskustelemaan alue- ja valtakunnanpolitiikasta. Tilaisuuden järjestelyistä vastasi kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen sekä Riihimäen kokoomuslainen kaupunginvaltuutettu Derya Özgun.

-Saatiin Deryan kanssa idea, että kerätään kaikki kokoomuksesta ja politiikasta kiinnostuneet riihimäkeläiset nuoret samaan tilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan, Heinonen kertoo

Kokoomusnuorten toiminta herätti tapahtuman osallistujissa kiinnostusta ja seuraavan tapahtuman suuntaviivat selvisivät jo illan aikana. Illan aikana moni kertoi kiinnostuksensa toimia myös kokoomusnuorissa. Tätä mahdollisuutta nyt myös selvitetään.

-Kiinnostusta politiikkaa oli selvästi havaittavissa ja sovimmekin jo, että seuraavan kerran näemme eduskunnassa kyselytunnin, opaskierroksen sekä kahvihetken merkeissä. Syksyn mittaan suunnittelemme jatkoa ja vastaavaa tilaisuutta on toivottu nyt myös Hämeenlinnaan, Heinonen kertoo.

Illan tapahtumaan osallistui myös Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja Susanna Koski sekä Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Anni Puntila. He valottivat puheenvuoroissaan liiton sekä piirin rakenteita, toimintaa ja tulevia tapahtumia.

Nuorille suunnattu eduskuntavierailu järjestetään torstaina 20. marraskuuta kello 15.30-18.30. Vierailulle on vielä tilaa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset eduskunta-avustaja Anni Puntilalle osoitteeseen anni.puntila@eduskunta.fi

Kommentit